• Anonym (Svärmorsmardrömmen)

    Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!

    Jag är så förbannat jävla kräktrött på min svärmor och fick nog av henne för länge sedan. Att kapa banden med henne är tyvärr inget alternativ då hon trots allt är en viktig person i mina barns liv, jag får helt enkelt finna mig i att kärringen finns även i mitt liv. Det tog mig ett bra tag att lära mig hantera hatet, tills jag kom på den briljanta idén att utöva hämnd för att få utlopp för känslorna. Naturligtvis hämnd av den sorten som inte kan återkopplas till mig, och som ger mig en förvånansvärt stor känsla av tillfredsställelse. Svärmor bor en bit bort från oss (tack gode gud!) så när hon kommer stannar hon alltid i 3-4 dagar. Hon har lämnat sin tandborste här för "den är så jobbig att släpa på". Inför varje besök gnuggar jag den i toaletten. Ordentligt. Tihi. Nu börjar dock känslan av tillfredsställelse tyvärr avta, behöver klura på nya fyndiga idéer vilket jag hoppas få hjälp med här. Berätta era historier så gottar vi oss i dom tillsammans. För inte är väl jag ensam om detta? Återstår att se. Shoot!

  • Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!
  • EnAnonumius
    Anonym (banken) skrev 2016-05-15 09:44:43 följande:
    stör mig enormt mkt på den hjärtlösa kärringen, personalchefen, på jobbet.
    jävla ragata.. hemsk, empatilös, ...

    hoppas ngn sätter dig på plats snarast.
    Typiskt trist mentalitet på folk, denna skribent är knappast den förste, man möter det dagligen på många platser överallt, de är sura och förbannade på en person eller politiken etc..

    Men de är för lata att göra något själva. De hela tiden gnäller och klagar och sedan säger det "hoppas att någon fixar det".

    Om DU är så jäkla sur på den där "ragatan" på jobbet då får du väl fan fixa med någon slags hämnd själv i stället för att lägga jobbet på någon annan?


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Anonym (...)

    Vår HR-ansvariga har fått flera personer att sluta på företaget med sitt skvaller, sin översittarstil och sitt förmåga att lägga över sina ansvarsuppgifter på andra. Det finns så mycket att säga om denna människa...

    Vill hämnas för allt som jag och andra har blivit utsatta för och fått stå ut med p g a det vidriga sättet personen har mot oss andra.

    Helst vill jag så klart att personen får sparken, men det verkar snudd på omöjligt. Förslag på annat att göra?

  • EnAnonumius
    Alvina skrev 2016-05-15 09:54:49 följande:
    Ok. Då förstår jag bättre. Tack.
    Varsågod.. Glad
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Anonym (Marja)

    Har förresten en riktig skvallerkärring på mitt jobb som jag skulle vilja ge en liten näsbränna. Någon som har något förslag?

  • Anonym (...)
    Anonym (Marja) skrev 2016-05-15 11:12:20 följande:

    Har förresten en riktig skvallerkärring på mitt jobb som jag skulle vilja ge en liten näsbränna. Någon som har något förslag?


    Efterlyser detsamma...
  • Nomanisanisland
    Anonym (Marja) skrev 2016-05-15 11:12:20 följande:

    Har förresten en riktig skvallerkärring på mitt jobb som jag skulle vilja ge en liten näsbränna. Någon som har något förslag?


    Säg åt henne att skärpa sig?
  • Nomanisanisland
    gaptoothbitch skrev 2016-05-15 00:24:00 följande:
    Fick reda på att min pojkvän varit otrogen mot mig under nästan ett år (9 mån). 
    Så när han hade åkt iväg till universitet så fyllde jag badkaret med varmt vatten och tömde en halvliter salt i vattnet. Dumpade sedan hans bärbara dator, datorskärm, datormus, kopplade loss hans plattv så den åkte i den också, tillsammans med xboxet, kontrollerna, tangentbord och dvdspelare. 

    Rispade sedan alla hans spelskivor med en kniv samt spolade ned hans kläder i toaletten tills att det blev stopp.

    Hörde därefter från flera kompisar att allt gick på en redig nota då försäkringen inte täcker teknik som korriderats.
    Du är en sån där hobbytaliban med andra ord?
  • Anonym (Anna)

    Jag vet inte om detta var hämnd eller inte men i alla fall så har min äldsta son grav språkstörning och detta hände när jag var på familjecentral med honom (3,5 år) och och hans lillebror som då var 8 månader.

    Kallar äldsta sonen L och minsta sonen H.

    Allt var bra när vi kom, L lekte och H kröp omkring och lekte lite med leksaker och jag pratade med andra föräldrar efter ett tag så gick vi och tog lite fika och medans vi sitter och fikar så hör jag hur 2 mammor sitter och snackar skit om min son L  och att de skulle skämmas att ha ett barn som inte kan prata och låter helt cp (deras ord inte mina), och de satt även och kritisera mig som mamma att L skulle minsann inte ha problem med talet om jag pratade med honom och läste mycket för honom.

    Jag blev flygförbannad på dem och gick fram och sa" Ni vet att det bara är en tunn vägg emellan och att alla kan höra vad ni sitter och säger även L hör vad ni säger för han är inte döv om ni nu tror det. Läs på om generell språkstörning så vet ni vad det handlar om. Och istället för att kritisera mig som förälder så kan ni kolla hur ni är som förälder. Och jag hoppas att era barn inte får något handikapp eftersom ni skulle skämmas för dem för jag gör det inte för jag älskar mina barn helt villkorslöst något ni inte gör." Sen tog jag mina barn och gick därifrån och började gå till en annan familjecentral som inte den heller var något att hänga i granen.

    Träffade på den mamman sen när H skulle inskolas på förskolan och gissa om hon skämdes, hon undvek mig hela tiden men det sket jag i.

    Nåde den som snackar skit om mina barn eller gör dem illa :(

  • Anonym (Ljuvliga hämnd)

    Det fanns en tjej som vi hatade. Vi tog hennes tandborste i toa stolen, sen la vi aceton i hennes linsvätska!! Aaaaj kan jag säga! Förstod inte då att det kunde slutat illa, som tur var sved det bara till i ögat lite snabbt. Inga större skador. Vi sa vad vi gjort direkt!!

    Mitt ex hade varit otrogen i flera år. Speciellt med en tjej som han idag lever ihop med och har barn med,

    Jag visste om hans otrohet och förlät han några gånger men tillslut brast det.

    Exets snygga!!! systers son "Alex" var på besök, vi är jämngamla och exet var äldre.

    Vi hade alltid amåflirtat och en kväll hade vi druckit lite, exet gick framför och så fort han inte såg så smekte Alex mig på rumpan o h vi kysstes snabbt! Så spännande då exet hick precis framför!! Hemma så slank vi in i ett rum å kysstes snabbt innan exet kom å fråga vart vi tog vägen.

    En kväll då grabbarna varit ute p festat och hans syster son "Alex" kom hem på natten utan mitt ex. Jag förstod att han kommer inte komma hem förrän morgonen.

    Jag och Alex började strula ovh slutade med ett riktigt hett efterlängtat sex!

  • Anonym (Ljuvliga hämnd)

    Sen finns det några äckliga jävlar på jobbet, dom snackar så skit om alla och är så otrevliga. Dessa vill jag hämnas på men vet inte hur! Ena killen han snackar mycket om andra i personalen. En dag ska jag allt ge han!

Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!