• Anonym (Svärmorsmardrömmen)

    Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!

    Jag är så förbannat jävla kräktrött på min svärmor och fick nog av henne för länge sedan. Att kapa banden med henne är tyvärr inget alternativ då hon trots allt är en viktig person i mina barns liv, jag får helt enkelt finna mig i att kärringen finns även i mitt liv. Det tog mig ett bra tag att lära mig hantera hatet, tills jag kom på den briljanta idén att utöva hämnd för att få utlopp för känslorna. Naturligtvis hämnd av den sorten som inte kan återkopplas till mig, och som ger mig en förvånansvärt stor känsla av tillfredsställelse. Svärmor bor en bit bort från oss (tack gode gud!) så när hon kommer stannar hon alltid i 3-4 dagar. Hon har lämnat sin tandborste här för "den är så jobbig att släpa på". Inför varje besök gnuggar jag den i toaletten. Ordentligt. Tihi. Nu börjar dock känslan av tillfredsställelse tyvärr avta, behöver klura på nya fyndiga idéer vilket jag hoppas få hjälp med här. Berätta era historier så gottar vi oss i dom tillsammans. För inte är väl jag ensam om detta? Återstår att se. Shoot!

  • Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!
  • Anonym (M)
    Gholam skrev 2016-05-16 10:50:56 följande:

    Jag fick reda på att mitt ex hade tagit alla våra besparingar ( var ändå över 200,000) och köpt knark för dessa pengar och när pengarna tagit slut gick han in på mitt konto och drog ut pengar där medans Jag slet och jobbade . Var höggravid oxo. Jag visste inte ens om sparkontot för jag trodde vi skulle ha dessa pengar för barnet så jag trodde aldrig han skulle vara så överjävlig. Fick reda på det då jag kolla mitt konto en vecka efter barnet o fick världens chock då inga pengar var kvar! Ja på helt allvar trodde jag pengarna var stulna och han bara " ja, jo..stulna" o detta fick han mig att tro på så jag ringde banken o tokgrät och spärra korten och inledde en investigation istället för att njuta av att bara vara nybliven mamma och han sa aldrig nåt om sanningen att han tagit alla pengar för hans jävla knark.

    Well, 9 månader in i förhållandet flytta jag till ett kvinno hem med sonen. Hans enda concern var att hans main inkomst ( jag då) skulle försvinna o pga att han inte betalat hyra skulle bli vräkt så klart.

    Jag vet nu dock att han bor på gatan, o det var min hämnd att jag äntligen stack ifrån idioten för om vi fortfarande skulle bott ihop skulle han inte vara hemlös , han är inte prioriterad av systemet för han är singel person och han förtjänar detta gott o väl för att han ljugit för mig i 7 år! Jag försöker komma över och fortfarande bearbeta detta för jag fattar inte hur jävla slug och ond han kunde vara mot mig. Men han visste min inställning till droger så han gick bakom min rygg flera år.


    Hur fick du veta att det var han som köpt knark för allt om han aldrig erkände?
  • Anonym (Svärmorsmardrömmen)
    Anonym (Önskar) skrev 2016-05-16 23:13:52 följande:

    Var en jätteung bc i en stor elektronikkedja när jag bara var 18... Det var min långtida crush på företaget som hjälpte mig att bli "guldkalven" Han var min mentor och min anledning att gå upp på morgonen.han var också min chef o 12 år äldre. Tillslut inledde vi ett förhållande i smyg (lärde känna honom när jag bara var 16)och min lycka var total...

    Tills jag fick veta att han hade sambo... Flera år som jag hade känt honom. Min pappa gick bort i samma veva. Det kom ut på företaget. Han hävdade att jag ljugit om allt, att jag åt starka mediciner och att jag fifflade på jobbet. Hans polare tog bort massa papper ur mina pärmar så det såg ut som jag inte skött mitt jobb.... Tillslut orkade jag inte mer. De knäckte mig. Jag sa upp mig och flyttade.

    Min hämnd.... Jag fick ingen. Försökte få tag på frun, men min chef bytte nummer innan jag hann. Jag var då typ 19 år och tappat tron på människan. Från guldkalv till "slyna" på en månad.

    Jag drömmer fortfarande om att konfrontera honom och berätta vad det gjorde med mig och mina drömmar. Tvinga honom att känna skammen på en akutmottagning när man överdoserat sömntabletter. Tvinga honom att inte våga säga var man jobbat för man går under namnet "horan". Att stampa sönder hans karriär. Kommer nog drömma det resten av mitt liv tror jag.

    Ursäkta det tragiska inlägget, men det var skönt att släppa ut det


    Vilken vidrig människa! Ledsen för att du burit på detta så länge :( han skulle förtjäna nåt mer än en harmlös hämnd och såna människor brukar förr eller senare åka på det dom förtjänar. Kram!
  • Anonym (hihi)

    Var tillsammans med en kille som plötsligt började behandla mig som skit och visade tecken på att vara otrogen. Han tjatade till sig en dejt för han ville övertyga mig om att han skulle skärpa sig. Under dejten ringde hans mobil och han gick iväg när han svarade. Jag gick efter och kunde höra hur han ljög för en tjej om att han var ute med en killkompis..
    Jag drog direkt och han sprang efter, jag gick in på en krog, fram till baren och beställde två drinkar. Sen kollade jag runt efter den snyggaste killen på stället gick fram och gav honom ena drinken. Han blev lite förvånad men glad och erbjöd mig genast en plats brevid honom. Sen ser jag hur mitt ex står och blänger på oss en bit ifrån. Han blir mer och mer svartsjuk och förbannad och börjar bråka med killen jag sitter med och det slutade med att vakterna kom och slängde ut honom :)

  • Anonym (kola)
    Anonym (Hmm) skrev 2016-05-16 09:38:41 följande:
    O du mår dåligt? Hur tror du inte din kompis mår då. Ta ditt ansvar o gör rätt för dig. Visa att du är man och inte en feg jävla råtta.
    Jag är feg i det här fallet. Vill inte bli dömd. 
    Maria 434 skrev 2016-05-16 16:00:58 följande:
    Nej men dom ljuger väldigt mkt.

    Som tex Kolas inlägg om sin kompis, hade en svensk åkt fast i Thailand med att smuggla knark så hade det stått i tidningarna här i Thailand.
    Anonym (Marja) skrev 2016-05-16 23:17:21 följande:

    Roligaste tråden på länge :). Det där med Thailand tror jag inte på, och skulle det vara sant är det verkligen över gränsen.


    Det är tyvärr sant. Men som sagt, han är bara häktad än sa länge. Det dyker säkert upp i tidningarna så småningom.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Svärmorsmardrömmen) skrev 2016-05-16 22:44:15 följande:

    Har följt svaren i tråden och det blev spridda skurar som väntat. Trodde dock att fler skulle våga träda fram men sen inser jag också att vi ju är svenskar, världens största hycklare och skenheliga personer. Spyr fan på hur duktiga vi ska va hela tiden. Härligt att några iallafall vågar släppa fram sina små djävlar, tror inte det är sunt att gräva ner starka obehagliga känslor och låtsas vara en bättre människa tack vare det, det biter en i arslet till slut. Det allra bästa vore såklart att kunna göra sig av med energitjuvarna i ens liv men när det inte är möjligt måste man hitta en ventil och få utlopp för det som bubblar i en. Sen kan man med fördel såklart välja hyfsat harmlösa sätt att ventilera (hämnas) på. Hoppas tråden lever ett tag till så fler får dela sina tankar och erfarenheter!


    Vilket trams. Vars sig skenhelig eller hycklande. Skulle aldrig få för mig att avföringsbakteriesmeta folks tandborstar, tjugo år senare trädgårdstrakassera barns föräldrar eller se till att en kompis blir knarkhäktad för att min tjej valt att ligga med honom. Man har själv ett ansvar att förändra, omförhandla eller avsluta relationer man inte trivs med. Att hålla på att medvetet kränka, förnedra och låta andra människor vara föremål för ens lägsta instinkter är oacceptabelt, moraliskt förkastligt och visar bara att man valt att vara en dålig människa.
  • Nomanisanisland
    Anonym (mammahjärtat) skrev 2016-05-16 15:40:34 följande:
    Om du ser mina tidigare inlägg så får du bakgrunden. Förresten så kanske jag är bindgalen men har de väckt lejonmamman så har de. Jag ångrar mig inte det minsta!
    Tror inte det finns så långsinta lejon. Bristande ånger avspeglar antar jag dito självinsikt.
  • Anonym (svärdotter)
    Anonym (Svärmorsmardrömmen) skrev 2016-05-16 22:44:15 följande:

    Har följt svaren i tråden och det blev spridda skurar som väntat. Trodde dock att fler skulle våga träda fram men sen inser jag också att vi ju är svenskar, världens största hycklare och skenheliga personer. Spyr fan på hur duktiga vi ska va hela tiden. Härligt att några iallafall vågar släppa fram sina små djävlar, tror inte det är sunt att gräva ner starka obehagliga känslor och låtsas vara en bättre människa tack vare det, det biter en i arslet till slut. Det allra bästa vore såklart att kunna göra sig av med energitjuvarna i ens liv men när det inte är möjligt måste man hitta en ventil och få utlopp för det som bubblar i en. Sen kan man med fördel såklart välja hyfsat harmlösa sätt att ventilera (hämnas) på. Hoppas tråden lever ett tag till så fler får dela sina tankar och erfarenheter!


    Man kan nog göra sig av med fler energitjuvar än de flesta tror. Har själv ingen syster längre för jag fick nog. Hon var elak en gång för mycket.
  • SoulsWillRise
    Anonym (Svärmorsmardrömmen) skrev 2016-05-16 22:44:15 följande:

    Har följt svaren i tråden och det blev spridda skurar som väntat. Trodde dock att fler skulle våga träda fram men sen inser jag också att vi ju är svenskar, världens största hycklare och skenheliga personer. Spyr fan på hur duktiga vi ska va hela tiden. Härligt att några iallafall vågar släppa fram sina små djävlar, tror inte det är sunt att gräva ner starka obehagliga känslor och låtsas vara en bättre människa tack vare det, det biter en i arslet till slut. Det allra bästa vore såklart att kunna göra sig av med energitjuvarna i ens liv men när det inte är möjligt måste man hitta en ventil och få utlopp för det som bubblar i en. Sen kan man med fördel såklart välja hyfsat harmlösa sätt att ventilera (hämnas) på. Hoppas tråden lever ett tag till så fler får dela sina tankar och erfarenheter!


    Hahaha okej, vi säger så :D vore det inte ännu bättre att tala om hur du känner för personen istället för att smyga bakom hans/hennes rygg? Då får du ju verkligen ventilera ur ditt hat och frustration.

    Den som verkar bitter är ni som gör saker bakom andras ryggar, i hopp om att aldrig åka fast. Jag förstår verkligen inte hur man kan få tillfredsställelse av en sån sak. Varför inte konfrontera istället? Är ni konflikträdda? Den som bär på hat och frustration och som försöker hitta på saker för att hämnas, DET är verkligen INTE sunt.

    Förlåt att jag gnäller så mycket ;)
  • Utflykt i verkligheten
    Anonym (Svärmorsmardrömmen) skrev 2016-05-16 22:44:15 följande:
    Har följt svaren i tråden och det blev spridda skurar som väntat. Trodde dock att fler skulle våga träda fram men sen inser jag också att vi ju är svenskar, världens största hycklare och skenheliga personer. Spyr fan på hur duktiga vi ska va hela tiden. Härligt att några iallafall vågar släppa fram sina små djävlar, tror inte det är sunt att gräva ner starka obehagliga känslor och låtsas vara en bättre människa tack vare det, det biter en i arslet till slut. Det allra bästa vore såklart att kunna göra sig av med energitjuvarna i ens liv men när det inte är möjligt måste man hitta en ventil och få utlopp för det som bubblar i en. Sen kan man med fördel såklart välja hyfsat harmlösa sätt att ventilera (hämnas) på. Hoppas tråden lever ett tag till så fler får dela sina tankar och erfarenheter!
    Tycker att det är märkligt att du svartmålar en hel nation då du inte får den responsen du önskar.

    Nej det tillhör vanligtvis inte svensk kultur att hämnas oförätter, men betyder det att vi som nation då är hycklare och skenheliga? Hyckleri och skenhelighet hade ju varit att hävda att vi inte hämnas men att vi alla ändå gör det i smyg.

    Att inte hämnas är inte likställt med att man "gräver ner starka obehagliga känslor och låtsas vara en bättre människa". Det finns oändligt många fler sätt att hantera såna situationer på. Hämnd är långt ifrån det mest läkande sättet att göra det på.

    Ditt sätt är inte det enda rätta, så vänligen spy åt något annat håll.
  • Maria 434
    Anonym (kola) skrev 2016-05-17 01:03:49 följande:

    Jag är feg i det här fallet. Vill inte bli dömd. Det är tyvärr sant. Men som sagt, han är bara häktad än sa länge. Det dyker säkert upp i tidningarna så småningom.


    Hade han blivit häktad i Thailand så hade det definitivt stått i Thailändska tidningar redan.
Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!