Inlägg från: Anonym (CE) |Visa alla inlägg
  • Anonym (CE)

    Bada som tjock

    jag är själv kraftig och vet exakt hur du känner dig. jag var utomlands för 1 månad. Jag hade dock en bikiniöverdel som täckte magen men det var låren jag ej kunde täcka. Folk kollar, det gör dom. Men eftersom jag inte visade magen så kändes det så mycket bättre. Jag har slutat bry mig helt vad andra tycker om att jag är tjock. Dom har ju liksom inget liv än att kommentera och glo som fan. Men kolla efter en sådan bikiniöverdel som täcker magen. :)

  • Anonym (CE)
    Anonym (mor) skrev 2016-05-28 15:06:58 följande:
    Hoppla hoppla! Här tog det skruv. Menar du att alla som INTE peppar TS och säger "go girl" och "var stolt över din kropp" etc etc är troll? Jag tycker det är riktigt sorgligt att en ung kvinna på 20 år är så fet och har så mkt celluliter så hon tvekar att visa sig på en badstrand. Man kan väl inte tycka att det är ngt bra som ska uppmuntras med glada tillrop. Jag HOPPAS hon skäms rejält och börjar banta för det är det allra bästa för henne.
    Men snälla människa, du om nån bör skämmas. Man ska vara stolt över sin kropp oavsett vilken typ av kropp man har. 
  • Anonym (CE)
    Anonym (mor) skrev 2016-05-28 16:35:43 följande:
    Jaså? Ja det är ngt nytt och modernt. Är man som TS inte ens fyllda 20 år så ska man absolut vara stolt över den man är och man har säkert många goda sidor MEN man ska inte stoltsera över fettvalkar och celluliter utan tvärtom .....jobba EMOT!
    Absolut, men man kan även vara STOLT och sedan jobba efter det. Om TS nu vill gå ner i vikt så är det helt upp till henne själv och inte av en anonym person på ett fucking forum som skrivit så dom du gjort. 
  • Anonym (CE)
    Anonym (mor) skrev 2016-05-28 16:59:26 följande:
    Du missar ngt viktigt här och det är att TS är precis lika anonym som jag! eller känner du kanske (anonym stinaO)? Jag känner henne inte. Det enda jag vet är att hon påstår sig vara snart 20 år och har så mkt kroppsfett och celluliter, i så unga år,(!!!) att hon frågar om hon kan visa sig på en badstrand. Alltså hon FRÅGAR efter vad kreti och pleti på FL tycker. Är det då per automatik så att hon kan vara säker på att få svaret att fett är fint och celluliter ska man glädjas över alldeles särskilt........."typ"!?
    Nej jag känner inte TS. Ja, hon har fått det i så unga år, men grejen är att hon frågar vad hon kan ha när hon ska bada. Hon frågar inte vad DU tycker om överviktiga. Hon vill bara ha råd. Inte vad du tycker om överviktiga överlag. 
  • Anonym (CE)
    Anonym (mor) skrev 2016-05-28 17:19:36 följande:
    Jaså? Känner du TS? På vilka grunder gör du dig talesperson?
    Jag grundar mig på hennes inlägg. 
Svar på tråden Bada som tjock