Inlägg från: Anonym (Förlossningen startade innan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förlossningen startade innan)

    Panik! Svar på fråga om kejsarsnitt

    Anonym (Ledsenochångest) skrev 2016-05-24 11:43:14 följande:

    Mitt bf ligger på en lördag och de utför inte planerade ks på fredagar tydligen, så i sådana fall blir det ju måndagen innan.

    Vill bara försäkra mig om att förlossningen inte hinner starta. Mindre chans för det om KS läggs typ på torsdagen innan.

    Har försökt argumentera för det men det känns som att "de" väljer och vrakar lite mellan de argument som passar dem själva. Finns det ingen man kan ringa och prata med? Det är det jag vill göra, höra hur de tänker. Känns fruktansvärt att bara gå och vänta på sin dom, vill vara lite proaktiv också.


    Hej, jag smittades för två veckor sedan. Jag hade planerat snitt om en vecka. Det var inga som helst problem! Så länge du har snitt godkänt kommer du ju att få det även om förlossningen startar tidigare! För mig gick vattnet, vi åkte in, fick värkstillande och bara några timmar efter att vattnet gick gjordes ett sk akut snitt. Det kallad akut eftersom det inte var planerat att ske den dagen, men det var hur lugnt och bra som helst! Om förlossningen startar innan planerade snittet så kan du även trösta dej med att det faktiskt är bättre för bebisen om du hinner få värkar så att barnet är lite mer redo för världen när det plockas ut med KS! Försök att inte fokusera så mycket på vilken dag, det blir när det blir och du vet ju att du får ditt snitt.
Svar på tråden Panik! Svar på fråga om kejsarsnitt