Inlägg från: Anonym (David) |Visa alla inlägg
  • Anonym (David)

    tjock och sex?

    Finns inga gränser, its all in your mind!

    Sen är det kanske kul för dem som har xtra veck..

  • Anonym (David)

    Kanske bättre dock att finna en partner som har övervikt som en fetisch... Men å andra sidan, alla kan bli attraherade av alla.

  • Anonym (David)

    Kanske bättre dock att finna en partner som har övervikt som en fetisch... Men å andra sidan, alla kan bli attraherade av alla.

  • Anonym (David)

    Då är det bara att jobba med dig själv med ALLA resurser du kan få och finna och göra dig själv till den positiva samt negativa krafterna i ditt liv och inte låta någon annan vara det!

    Det finns sighter på nätet för stora kvinnor som män uppvaktar. Såg någon dokumentär om det. Många sa det förändrade deras liv.

    Alla förtjänar va glada må bra och få nuppa!!

  • Anonym (David)

    Du får ju en hel dem bra råd och uppmuntran som du inte ens svarar på, dina svar verkar vara väldigt mörka och självplågande.. Är det verkligen så hopplöst? Du blir inte det minsta inspirerad sv svaren eller? Isf, vad är (i all välmening) poängen med att skriva här?

  • Anonym (David)
    vargveum skrev 2016-06-06 16:20:54 följande:

    You're not helping


    Vadå, ibland kan det väl va bra med lite reality check .. Det Kan bli för mycket självömkande ibland istället för handling till en bättre förändring! Tröttsamt.
  • Anonym (David)
    EnAnonumius skrev 2016-06-06 18:44:32 följande:

    Men herregud.   Vakna upp från din självömkan.

    Du påstår att du tar åt dig av råden. Men när man ser dina inlägg ju hårdare håller du dig fast i din självömkan och din självömkan blir större och större och mer för varje post du gör.

    Vad som också blir tydligare för varje post du gör i tråden med är att du vägra att lyssna på männen i tråden som postat som har överviktiga fruar och de har fullgod sexliv och även en och annan kvinna vägra du lyssna på som erkänner att de har bra sexliv med sina sambos/makar.

    Jag förväntar mig INTE att du TS skall ta till dig det jag skriver. Men jag skriver det för andra som läser.

    Bara för att man är överviktig så betyder det INTE att man "måste" ha en "slapp röv". Det finns överviktiga kvinnor som har en större rumpa som ändå är fast och fin som en vältränad stjärt. Det finns även slanka kvinnor som har faktiskt en slapp röv. 

    Att DU ts inte hittar "rätt man"  är för att du gräver ned dig i din självömkan och din dåliga självförtroende är det som gör att du dra till dig "röt ägg" till män som inte lyssnar på dig. Det du ska börja med är att försöka sluta med självömkan du har och söka psykologhjälp så du får upp både ditt självförtroende och din självkänsla i första hand för allting handlar inte om kroppen. För det hade du insett om du läst alla poster i tråden. det finns ju till och med män som blir kåta av en kvinna som är överviktig.

    Dessa män som tänder och blir kära i överviktiga kvinnor, blir i regel kära och kåta i kvinnor gott självförtroende och självkänsla med trots sin övervikt.


    Tummen upp! Det var ju det jag skrev i mitt första råd men ja, jag är en sådan som tappar lusten när man snabbt märker att någon inte egentligen har minsta lust att ta till sig råd och/eller vill kommer ändra sig utan trivs och gottar sig så bra så där i sin självömkan men ändå vill ha råd?!?
Svar på tråden tjock och sex?