Inlägg från: AnnaMoberg |Visa alla inlägg
  • AnnaMoberg

    Vad fan är grejen med Oxfile?

    Jag köper så varierad, god och näringsrik mat som möjligt utifrån min egen budget. Vilket resulterar i att ibland blir det nästan gratis (t ex ärtsoppa eller omelett), ibland blir det ganska dyrt (t ex restaurangkäk på lite finare ställe eller ekologisk nötstek), ofta blir det däremellan. Varför skulle jag ändra det för att nån Daniel-typ tycker det?

  • AnnaMoberg

    Jag hade inte heller hälsat på dig med tanke på vilken typ av människa du verkar vara, och hur du uppenbarligen ser på andra. Och det har inget med dina matvanor att göra.


    Daniel12 skrev 2016-06-30 17:08:29 följande:

    Finns många här där jag bor som bor i fina och pråliga villor, som inte ens hälsar på oss som är mindre välbeställda, som har självgående gräsklippare på tomten, som är ute och går med sina små hundar och tittar snorkigt och nedlåtande på de som inte är lika välklädda eller propra som de. Jag vet hur fan de välbärgade är, ett jävla högfärdigt pack som tror de är något för att de äter fint, bor flott och har råd att åka på semester till någon söderhavsö varje år. Nough said..


  • AnnaMoberg

    Du bor i en egen värld. Det är knappast bara de mest förmögna som bor i villa, har små hundar, har robotgräsklippare och åker utomlands. Det är många med helt vanliga arbetarlöner som gör det. Jag själv t ex åker inte utomlands så ofta men lägger motsvarande pengar på att åka runt i landet på cykeltävlingar, övrigt stämmer in och enligt vad som brukar ses som medelinkomst ligger jag i nedre delen av den skalan.


    Daniel12 skrev 2016-06-30 17:21:13 följande:

    "Behöver ingen större förmögenhet"? Nämen TITTA TITTA så du bekräftar mina "fördomar". Nä för det tillhör ju det normala att man ska ha stor villa och råd att åka på utlandssemester varje år. Att man ska ha råd att äta dyrt och gott varje dag. Men vi som bor i lägenhet då, en simpel hyresrätt och som måste vända på slantarna varje månad för att ha råd med allt det nödvändigaste? Är vi losers enligt dig? Det är inte underligt att ett parti som SD växer och växer, med det förakt mot den lägre klassen som finns.


  • AnnaMoberg

    Lycka till.

    Oddsen är skyhöga!


    Jennie med ie skrev 2016-06-30 17:08:37 följande:

    Jag gick bet i kycklingfilétråden, men skam den som ger sig. Nytt försök. Jag skriver vad vi ätit i detta hemmet senaste veckan och så talar fantastiske TS om hur det är ställt med vår ekonomi, vad vi känner och vad vi tycker, vilken livsåskådning vi har o s v.

    Torsdag

    Hemmagjord pizza.

    Fredag

    Lunch: sill-lunch.

    Middag: grillade kycklingspett (maken), grillklubba (sonen) resp. quorn-spett (jag), sallad, hemmagjord sås.

    Lördag.

    Lunch: dubbelmarinerad fläskfilé resp. tofu, sallad, hemmagjord sås.

    Middag: grillad kycklingfilé resp. kycklingklubba resp. bönbiff. Stekt nypotatis och sallad till.

    Söndag:

    Hemmagjord pizza

    Måndag:

    Stekt korv och blomkålsmos.

    Tisdag:

    Maken åt köttgryta baserad på fransyska tror jag.

    Jag åt grillad quornfilé, sallad, vitlöksbröd och tzatziki.

    Onsdag:

    Hemmagjorda burgare med tillbehör.


  • AnnaMoberg

    Ja se nu anklagar han folk igen och gör påhopp!!

    Daniel det är tråkigt att din sambo dog. Absolut. Det ger dig dock ingen rätt att vara så nedlåtande och oförskämd utan anledning och att hitta på egna lögner om andra.


    LauraPalmer skrev 2016-06-30 17:27:15 följande:

    Jag har inte kallat någon för looser. Det är ren fakta att det inte behövs någon större förmögenhet för att ha råd med det du ränkar upp. Två löner och rätt prioriteringar så kommer du rätt långt. 


  • AnnaMoberg

    Men lägg av! Sluta hitta på saker om vad andra menar och tycker helt utan grund. Det du pysslar med är inte friskt!!


    Daniel12 skrev 2016-06-30 17:37:00 följande:

    Det sägs ofta inte rakt ut, men är underförstått. Självklart menade hon inte så, medvetet, men kanske undermedvetet..

    Ungefär som en försiktig mobbare skulle säga till sitt offer: "Det är normalt att vara smal, snygg och lyckad, men för den skull dömer jag inte dig som är fet, ful och misslyckad..


Svar på tråden Vad fan är grejen med Oxfile?