• Anonym (22)

    Kramas/myser andra par?

    jag är 46 och jag skulle tyna bort om min sambo inte ville ta i mig! Vi kysser varann och kramas varje dag, tex om den ene står vid spisen och lagar mat och den andre ska duka fram, då kramas vi eller kysser varann när vi råkar vara nära varandra. Ibland kan han ställa sig bakom mig och krama om mig bakifrån, det är så mysigt! 

    när vi ser på tv sitter vi oftast rätt nära varann i soffan så att man kan nå varann, om man vill. Vet ett par som alltid sitter i varsitt hörn i sin stora soffa, det skulle aldrig hända hos oss.

    vi har sex nästan varje kväll innan vi somnar, vi ligger tätt ihop efteråt tills vi känner att vi håller på att somna, då glider vi ifrån varann för det blir lite för varmt att sova så. Sen när vi vaknar ger vi oftast varann en puss innan vi går upp. Är vi lediga kan det bli sex. 

    tycker din man låter oerhört tråkig, TS, speciellt om han har kunnat kramas och vara mysig tidigare. Att säga att ingen annan gör så är bara trams. Låter mer som en ursäkt för att få slippa och det är ju så fall tragiskt.

    Har du frågat om han älskar dig? ställ frågan rakt ut, se hur han reagerar. Man brukar ju säga att handlingar säger mer än tusen ord och hans  agerande verkar ju inte speciellt kärleksfullt just nu.

Svar på tråden Kramas/myser andra par?