• Kirsty

    Barnvagn på landet som ryms i litet bagageutrymme

    Jag köpte en kronan när jag väntade mitt första barn. Behövde också en terränggående vagn som fick plats i bilen (hade då en Peugeot 107, alltså väldigt liten bil och en Citroen C5, i C5an skulle dock även 4 hundar få plats). Tyckte den funkade fint till ändamålet. Använde dock oftast sjal eller bärsele för barnet var inte så förtjust i vagn. Köpte en babyjogger när sonen blev större och den var verkligen supersmidig som resevagn men hjulen funkar sämre på grusväg.

  • Kirsty
    Rumpkulla skrev 2016-07-25 09:49:30 följande:
    Då fick liggdelen plats att ligga ovanpå chassit va?

    Har provkört Kronan och tycker att den är lätt att köra, men tung att lyfta och det är ju en bit att lyfta om den ska med i bilen. Nackdelen med min bil är ju också att jag inte kan lasta på höjden där bak. Ett chassi får plats, även tex Emmaljunga, men då får liggdel eller sittdel inte plats och med 3 barn och 2 vuxna som tar upp alla platser kan jag inte få in det någon annan stans heller
    I Citroenen fick liggdelen plats på chassit men i peugeoten fick jag ta loss den och lägga bredvid men jag tyckte det gick rätt smidigt. Men som du säger är den lite tung att lyfta (blir ju dock lättare om man tar chassit och liggdelen för sig) men jag tyckte det funkade i och ur bilen. Bra vagn att köra och bra andrahandsvärde också.
Svar på tråden Barnvagn på landet som ryms i litet bagageutrymme