• ivar37

    ensam mamma söker ensam pappa

    Unhappy skrev 2019-09-06 08:33:37 följande:

    Det är alltid kämpigt när man blir själv. Men jag kan garantera att du har det bättre själv med barnen. Det är en jobbig tid under omställningen från att varit sambo till att vara ensamstående. Han är nog en person som inte ska ha barn eller familj! Har man barn och familj kommer de ju alltid först. Jag hade ensamvårdnadom min dotter från att hon var 2 1\2 år, nu är hon utflugen. Bor idag själv med grabben och trivs med det. Han valde själv att han ville bo hos mig pga av hans mammas sambo. Fördelen är att vi gör som vi själva vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan, slipper städa upp skiten efter någon annan. Njut av tiden du har med barnen.


    Men vad är det för svar? Nu lär ju TS säkert få massor av svar här, men ensam är definitivt inte stark, sällan behöver man en vuxen vid sidan om som i småbarnsåldern. Även om TS man kanske inte var rätt person.

    Jaja. Lycka till alla. Och nej, inget fiskeförsök här????

    Har nock upp med mitt.
  • ivar37
    Unhappy skrev 2019-09-06 09:02:48 följande:

    Det beror ju lite på vad det är för förhållande man har. Sen finns det både för och nackdelar med att vara själv. Får man ingen hjälp och stöttning av partnern så är det bättre att vara själv


    Nä, så klart. Om det vore det enda alternativet.

    All lycka.
Svar på tråden ensam mamma söker ensam pappa