• Konservativ

    Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!

    Det finns vissa ord som betecknar de som bedrar och lurar andra utan att skämmas. Inga trevliga ord.

  • Konservativ
    Anonym (Me too!) skrev 2016-08-28 21:31:19 följande:
    Ej läskunnig?

    MORALTANTER UNDANBEDES.

    Den som vill diskutera rätt/fel får starta en egen tråd.
    Du skriver på ett öppet forum och det är inte du som bestämmer vem som får skriva här. Blev du ledsen i ögat när du fick mothugg? "Älskar" du också din man så mycket att du bedrar honom, som ts? Ingen människa är perfekt men när man inte förstår att skämmas för otrohet så är det något allvarligt fel. Bedrar du din arbetsgivare också utan att skämmas? Eller försäkringskassan?
  • Konservativ
    Anonym (Rent sexuellt) skrev 2016-08-29 10:18:15 följande:
    Jag förstår hur du tänker och har aldrig sett det ur den vinkeln förut.

    Problemet med min man är dock att han vill gärna, är otroligt kåt och upphetsad, men slaknar i själva sexakten. Jag har försökt allt, tro mig, men det fungerar inte. Detta problem kom för ett bra tag sedan och har levt utan tillfredställelse också, men det förstör mig inifrån. Vet inte hur jag ska förklara, det är som en del av mig dör och med det min livsglädje .

    Jag skulle kunna tänka mig ett öppet förhållande, men vet att min man inte ser det som ett alternativ.

    Mina val är att leva utan tillfredställelse, vilket skulle kännas mer som levande död, att berätta och bli lämnad alt lämna själv, vilket skulle förstöra våra liv och våra barns liv, eller att jag sexar med min älskare och tillgodoser det fysiska utan att min man vet och kan ge honom mer av mig själv och han får en lycklig fru och en glad mamma till sina barn.
    Små barn tror att man kan få allt. Vuxna människor vet att det inte är så och att lidande är en del av livet. Det är inte att vara levande död att inte få sexlivet precis som man vill. Har han inte händer och en tunga? Vad har ni gjort för att förbättra sexlivet?

    Ditt val gör att du riskerar ditt familjeliv. Det spelar ingen roll hur och var du träffar din älskare, det finns alltid en risk för upptäckt.  Det får konsekvenser inte bara för dig själv utan även för dina barn och din man. Hur reagerar andra i omgivningen när de får höra att man inte kan lita på dig?

    Egoism och bortskämdhet förstör mycket i dagens Sverige.
  • Konservativ
    Anonym (Me too!) skrev 2016-08-29 13:27:41 följande:
    Åsså tar vi det en gång till.

    Detta är ingen moraltråd!

    Kan ni, snälla moraltroll, dra nån annanstans så den här tråden får handla om det som var tänkt?

    Snälla?
    Är det jobbigt? Du bedrar din man men själv orkar du inte höra lite kritik på ett anonymt forum. Synd om dig............
  • Konservativ
    Anonym (Me too!) skrev 2016-08-29 14:41:38 följande:
    Svårt för en del att diskutera en sakfråga, utan att blanda in sin egen privatmoral?
    Att lura och bedra andra, vare sig det handlar om äktenskap eller något annat område är i högsta grad en moralisk fråga. Dessutom vill varken du eller ts skämmas vilket visar en bristande empati. Men din och andras irritation på moraltanter kanske tyder på att man innerst inne vet att det är fel? Hur lurar och bedrar du andra människor, eller är du bara oärlig mot din man?
  • Konservativ
    Anonym (,,,,?) skrev 2016-08-30 21:15:46 följande:
    Fast det handlar om empati inte moral. 
    Det är inte någon som har klagat på de som har ett öppet förhållande.
    Moral och empati skulle jag säga. Moral: det goda och det onda. Att bedra andra, att stjäla pengar, att lura arbetsgivaren med övertid som man inte gjort o.s.v. Det jag reagerade mest för var att TS inte skämdes. Att hon inte tyckte att det var något fel. Ingen är perfekt, men om man har vett att skämmas så kan man i alla fall försöka ändra sig.
Svar på tråden Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!