Inlägg från: Anonym (För sällan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (För sällan)

    Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!

    Träffar inte älskaren så ofta som vi skulle vilja, men gör det väldigt diskret eftersom jag har tjänsteresor dit han bor. Bor alltid på hotell. Det är han som får ljuga med sena möten etc. Tyvärr gör det att vi träffas för sällan och för kort tid.

    Däremot är det bra att vi båda är gifta eftersom det är enklare då vad gäller att hålla det hemligt och förståelsen för att det finns någon mer. Våra respektive harsagt att de inte vill ha sex. hans frunHan sagt att han får klara sig på onani och min man har förklarat att han inte vill. Den stora rädslan är mer barnen som visserligen är halvvuxna men ändå.

    För tio år sedan hade detta inte varit jag, men nu känns det som en lösning om ändå,inte optimal.

  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Älskar det!) skrev 2016-08-30 16:29:34 följande:

    Kan vi inte bara sluta svara alla moralkärringar så kanske dom ger sig?

    Nå, är det någon som blivit påkommen? Hur gick det till och vad hände sen?


    Jag kom på min man, förträngde det för jag ville inte ha en otrogen man. Sedan när jag insett att han kan tänka sig ha sex med andra , men inte med mig så är jag otrogen, inte hämnd utan bara önskan att vara önskad och få uppmärksamheten.

    Fortfarande gifta.
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Nja..) skrev 2016-09-01 11:29:26 följande:

    Skäms för otrohetens skull gör jag inte, eftersom min man bara är ute på arbeten och hjälper andra på sin fritid istället för att umgås med mig. Det har blivit så att jag haft ett antal sexpartners det sista året pga detta, men nu har jag fått en könssjukdom (vet inte av vem doc) så jag får ta det lite lugnt hädanefter. Men skäms naturligtvis om jag råkat smitta någon.


    Äntligen är tråden back on track på vad den skulle handla om. Dvs inte moral utan hur man hanterar sin sexuella otrohet.

    För egen del inga ons utan bara längre mer fasta älskare just pga rädsla för sjukdomar.
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-09-01 12:53:09 följande:
    Riktigt korkat att inte ha kondom när man är otrogen. Riktigt korkat.
    Visst är det korkat, men har man varit utan kondom under 25-30 år är det svårt att ta till sig merarbetet. Första gången jag träffade någon hade vi första gången  men det var en lång natt ....
  • Anonym (För sällan)
    BandAnna skrev 2016-09-01 17:27:51 följande:

    Undanbedes men förbjuds icke. Det här är ett öppet forum.

    Skapar vi "moraltanter" problem i er lilla bubbla fylld av svek och bedrag så får ni väl skapa något privat för ryggdunkare. 


    Men ni har knappast något att tillföra i tråden eftersom den inte skulle handla om konventionell moral utan hur man hanterar att ha en älskare. Stjäl inte andras trådar, ha en egen politisk korrekt så får vi se hur många som följer.
  • Anonym (För sällan)
    Jennie med ie skrev 2016-09-01 17:58:14 följande:

    Att upprepa "sluta skriv här!!" fungerar ju uppenbarligen inte så bra dock, testa att bara bemöta de inlägg ni anser tillför något i stället vettja...


    Men läs TS, och håll dig till ämnet. Jag förväntar mig att folk kan läsa och förstå, på samma sätt som jag förväntar mig att min man ska förstå vad älska i nöd och lust betyder. Även min lust behöver besvaras och om han vägrar svara på frågan varför han inte vill älska så tycker jag inte han följer sina löften särskilt väl. Inget dåligt samvete gentemot honom.
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Madde) skrev 2016-09-02 00:27:10 följande:

    Det funkar inte så, sorry. Detta är familjeliv och otrohetstrådar blir (med all rätt) alltid attackerade här. Det är helt enkelt inte rätt forum att diskutera små otrohets-anekdoter. Ni får acceptera att bli påhoppade.


    Just med tanke på att det är Familjeliv i en modern tappning med och utan kärnfamiljen, ensamstående med mera så är det väl bara att hålla sig till ämnet. I min familj kräver vi att om vi diskuterar alkohol och problemen att vi inte vill prata om hur skönt och avslappnande det kan vara med alkohol och att den o den minsann klarat att köra bil med två glas.

    Sanna sak här vill vi diskutera en del av otrohet behöver vi inga pekpinnar, vi kan dem.
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-09-02 08:03:53 följande:
    Gud så hemskt när/om hon får veta! Att någon varit hemma i ens hem och haft sex med ens man. Fruktansvärt!!!

    Det är respektlöst nog att vara otrogen, men att som många här dessutom köra oskyddat och ses hemma, det är ju ännu mer respektlöst. Vilka osympatiska svin ni är!
    Det sista kallar jag personangrepp. 

    Eftersom min man inte vill ha sex med mig jag inte tvingar mig till det så tycker jag nog att kondomproblemet definitivt är mitt eget. Jag kommer inte att kunna smitta honom efetrsom han inte vill ha sex med mig, skulle ha velat ha det hade jag inte varit otrogen.

    För egen del skulle jag aldrig vilja träffa någon hemma hos utan tycker att hotell är som gjorda för den här typen av vid sidan om förhållande. Men jag dömmer inte, om det funkar hos andra så är det deras sak.

    Hur mycket moraliska pekpinnaar som slängs ut här så ändrar det knappast beteendet hos dem som är otrogna, så ge upp
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-09-02 08:55:12 följande:
    1) Jag svarade inte dig
    2) Hur kan det vara ett personangrepp när jag riktar mig till alla otrogna?
    Du drog alla otrogna över en kam, jag uppfattade inte ditt inlägg som att du niade någon utan att det var generellt riktat till samtliga otrogna. 

    För mig är det väldigt lågt att dra alla människor, som gör något jag inte tycker om, över en kam.  
  • Anonym (För sällan)
    Anonym (Pyrt) skrev 2016-09-02 11:43:21 följande:
    Om man gör något omoraliskt lär man få påpekanden om det. Ni försöker släta över det ni gör och få det att verka normalt och bra och inte alls fel. Visst, försök döva samvetet med det.

    Om någon exempelvis skapade en tråd typ "Vi som brukar stjäla saker från jobbet och låtsas jobba men istället ägnar oss åt våra egna företag på arbetstid", då hade dessa garanterat också fått negativa kommentarer om det. Om någon startat en tråd om bästa sättet att droga tjejer så att man kan ha sex med dem, då hade den personen också fått negativa kommentarer.

    Jag kan ju inte veta något om framtiden. Jag kan inte vara säker på att jag aldrig kommer att vara otrogen även om det är helt främmande för mig nu. Men det gör ju inte saken rätt för det!
    Men du jämför med kriminella handlingar. Sexuell otrohet faller inte under någotlagrum. Dina exempel däremot kan man bli åtalad för och dömmas för av en tingsrätt. Så det där exemplen haltar mer än min moral.
Svar på tråden Vi som har en älskare/älskarinna och inte skäms för det!