Inlägg från: Anonym (Fia the lover) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia the lover)

    Min sambo har köpt en fleshlight

    Anonymous12345 skrev 2016-08-29 23:54:16 följande:

    Hej!

    Min sambo sa glad i hågen en dag att han har skickat efter en fleshlight, kopia av en porrskådis. Jag är gravid och full i hormoner.. Jag blev jätteledsen när han sa det. Jag har inte haft mycket sexlust på slutet.. Förstår att han har behov, men att köpa en fleshlight känns bara urdumt.. Må låta illa och barnsligt från min sida, men jag känner mig åtsidosatt (han har använt den ensam typ 2 ggr redan). Hade känts bättre om jag fick vara med och hjälpa honom. Jag har läst att det ska vara så gott som att ha sex med en kvinna.. Bara det gör ju att det känns mindre kul..


    Nu har jag aldrig varit gravid men kan till en viss gräns förstå dig. Hade det varit jag som yngre och min kille köpt en sådan så hade jag blivit tvärarg. Nu med min nuvarande kille så skulle jag blivit mer glad och förslagit och kunna använda den tillsammans på något sätt eller att vi onanerar tillsammans.

    Anledningen till att jag ser så på saken idag är för att jag är trygg i min relation och att jag och min sambo pratar ofta om sex och hur vi vill ha det. Kommunikation och öppenhet är viktig och att båda ska vara med på det. Sen måste båda ge och ta. Berätta för din partner att du upplevde det som jobbigt då kan han förstå och säg även att du är villig att hjälpa han på andra sätt. :)
Svar på tråden Min sambo har köpt en fleshlight