Inlägg från: Scoops |Visa alla inlägg
  • Scoops

    Katt eller hund?

    Jag är hundmänniska. Älskar sällskapet och promenaderna, men så är jag ganska aktiv också så det är klart det spelar in Tycker generellt att det är enklare att förstå hundars beteenden än katters och att hundar är mer lättskötta.

    Jag klarar inte av djur som skiter/kissar inomhus och även om katter går på låda så kommer jag aldrig riktigt ifrån känslan av att det ändå är "inomhus" och luktar (i bästa fall) kattsand i badrummet..annars hade jag nog varit öppen för någon typ av raskatt som är sällskaplig. För visst har jag träffat jättetrevliga katter ibland Glad

    Jag tror att de som tycker att katter är lättare att ha generellt inte bryr sig om att aktivera sina djur så bra som djuren skulle behöva. Jag tycker det liknar djurplågeri att ha "innekatt" och inte gå ut med den minst en timme varje dag. Jag vet att de flesta kattägare inte håller med mig om det, men det är min åsikt och jag står fast vid den. Som student mådde jag illa över hur folk skaffade "korridorskatter" som ingen riktigt skötte om eller hade katt som "studiesällskap" och de satt inlåsta i små trånga ettor hela jävla dan när matte/husse satt på universitetet! Gråter Egentligen är det alldeles för lätt att skaffa djur..

  • Scoops
    11101 skrev 2016-09-15 08:35:42 följande:

    Har svårt för djur som äter sin egen skit(hund)


    Fast det är en myt.  Ingen av mina hundar har ens varit nära att göra det, inte min systers hundar eller ja... inte någon jag känner låter/lär sina hundar att äta andra hundars bajs.

    Om en hund gör det så beror det på att de "provat" som valp och ingen har korrigerat dem (tikarna brukar hindra sina valpar från att göra det) men ibland faller det på matte/husse att visa sin valp att det är fel och då tror folk att det är något slags naturligt beteende för dem att äta bajs, vilket är helt fel.
Svar på tråden Katt eller hund?