• t123

    BF juni 2017

    Hej! Här kan vi väl samlas, vi med BF i juni 2017? Jag plussade idag, det är flera dagar innan BIM så än så länge kanske vi inte är så många här, men fyll gärna på allt eftersom! :) 

    För mig blir BF runt 4/6 tror jag, det är mitt andra barn och jag är 26 år. Berätta gärna om er också! :)

  • Svar på tråden BF juni 2017
  • charmed86

    Hej!

    Hoppar in här om det är okej

    Plussade igår på BIM-1 och har BF 6/6-17.

    Har ett barn sedan innan, en pojke på 3,5 år. Bor strax utanför Stockholm i hus tillsammans med min man, vår son och vår 6 månadera valp.

  • Sops
    lingonrisig skrev 2016-09-27 22:21:57 följande:

    Är det någon som har "mensvärk"? Jag har ganska kraftig mensvärk av och till, har haft det i över en vecka. Det här med att inte ha mens blev inte lika roligt om man istället ska ha konstant mensvärk..


    Jag har till och från haft väldigt jobbig "mensvärk", i måndags trodde jag till och med att det var kört för det kändes inte normalt att ha SÅ ont
  • LaPil

    Är det någon som är intresserad av en hemlig grupp på Facebook där vi kan vara oss själva och skippa alias? Dit kan ingen komma via Google heller ????


    Instagram @syskonresan
  • hesa83

    Hej!


    Plussade i förrgår, v 3+1. BF 10 juni om allt går vägen.
    2 egna barn + ett bonus.

  • parmesan
    Eniis skrev 2016-09-27 21:16:03 följande:
    Mini/snacksmorötter. Andra grönsaker i lagoma bitar. Typ nutrilettshake? Ibland lättare att dricka något för mig när jag mår illa. Hemgjort fröknäcke. Några små förslag. Längtar verkligen inte till mitt illamående slår till, när bli om en vecka eller två... Huuuuu!
    Tack! Ja minimorötter är perfekt, det ska jag köpa upp. För mig är det också lätt att få i mig dricka när jag mår illa och samtidigt känna att man får i sig energi, brukar köpa bärsmothie/juice utan yoghurt. Det funkade sist :)
    Hoppas jag kommer lindrigare undan denna gång men man vet ju aldrig :/
  • Cacek
    lingonrisig skrev 2016-09-27 22:21:57 följande:

    Är det någon som har "mensvärk"? Jag har ganska kraftig mensvärk av och till, har haft det i över en vecka. Det här med att inte ha mens blev inte lika roligt om man istället ska ha konstant mensvärk..


    Jag har också haft mensvärk av och till, ibland glömmer jag bort att jag faktiskt är gravid och tänker "jaha då kommer mensen nu snart" xD
  • GrönaDruvan

    Jag har också haft väldigt mycket mensvärk. Idag är väl en dag när jag inte har lika mycket.
    Är det någon som känner att livmodertappen känns konstig? Förra gången när jag fick missfall så kändes livmodertappen konstig,det liksom ilar och "värker" på nåt sätt. Det är samma nu, och blir lite nojjig. Det kommer lite rosa på pappret när jag "trycker upp" det, men inte så mycket mer....har ju varit pytte blod under helgen. Jag hoppas så att det bara är tillfälligt, och är det inte det så hoppas jag missfallet kommer fort och inte drar ut på det som det gjorde sist. Det är ju mycket värre och gå länge och tro att man är gravid.
    Ploppar upp finnar i ansiktet också, känns ju sådär. Fast jag tar gärna alla symptom i världen, bara detta går vägen!!!

  • lj410
    aprilhimlen95 skrev 2016-09-28 08:48:52 följande:

    Hoppar in här! Är i v5.( 4+4) Plussade på bim-4 :) 21 år i november och första barnet. Fick missfall i v.5 i juni.


    Hej!

    Åh jag är också i v.5 (4+4) :)

    Även missfall i juni, fast v 7.

    Hoppas det går vägen för oss båda denna gången!!
Svar på tråden BF juni 2017