Inlägg från: Anonym (Pia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pia)

    Brevet till vår ängel Marcel som vi förlorat i plötsligspädbarnsdöd

    Gud,vad hemskt!Ännu en gång blir man påmind hur skört livet är och att allt kan hända.Och tyvärr händer sånt här ibland i vissa familjer.Styrka och kram!

  • Anonym (Pia)
    SockerDocka skrev 2016-10-29 23:45:16 följande:

    Nej livet blir aldrig vad det varit.. han tog både kärlek och glädjen med sig när han lämnade oss. Känns så jävla ensamt, alla omkring mig lever sitt liv, och jag i min bubbla av ångest och smärta..

    Vi fick höra på barnakuten om dem saker man kan köpa på marknaden, det var överläkaren som berättade.. att de man kan köpa själv är super känsliga och larmar för minsta lilla, och skapar endast oro för föräldrarna. De madrasser de har på sjukhusen är säkra och jätte dyra. Han sa att de är stor skillnad.. jag vet inte.. känns inte som att jag vill ha fler barn i nuläget. . Vågar inte, är så hemskt rädd.. min man vill ha en till nu.. jag vet inte vad jag vill.. vill bara försvinna..


    Beklagar sorgen verkligen,måste vara så svårt och sorgligt.Att skaffa ett barn till är ju vanligt och det brukar gå bra,särskilt när man kan ha andningslarm.Men saknaden och sorgen finns alltid kvar.Vi människor är starka.Styrka!
Svar på tråden Brevet till vår ängel Marcel som vi förlorat i plötsligspädbarnsdöd