Inlägg från: Finlandssvensk |Visa alla inlägg
  • Finlandssvensk

    Ägglossning eller ej??

    AM85 skrev 2016-11-03 11:14:09 följande:

    Ja jag får nog också ringa och kolla upp detta. Tråkigt om man inte ens kan lita på tempmetoden. Jag som trodde de var relativt säkert.

    Nysig: jag har hört det om att vi med pcos har ständigt höga nivåer men mina ägglossningstest ger bara utslag kring den tid jag ska ha ägglossning sen är det blankt igen. Därför har jag trott att det funkar men nu vet jag inte längre. Får ju som sagt aldrig fullt utslag.

    Får nog bli pergotime här med ????


    Jag har samma problematik. Ibland kan det skifta 3-4 dagar men ofta, som den här månaden kom mensen som klockan om jag kollar på när ägglossningsstickan gav utslag. Men ingen bebis blir det i magen. Jag har dock bara testat CB digitala variant och den ger ju fullt utslag eller inget utslag. Enligt instruktionerna ska man dock få en "glad gubbe" i två dagar men jag får bara i en så jag vet inte, kanske det tyder på, som ni säger, att det inte är fullt utslag.

    Ska på utredning nästa månad. Ring till gyn och hör, Det är bättre att få hjälp tidigt tycker jag än att bli mer och mer frustrerad för varje månad :)
Svar på tråden Ägglossning eller ej??