Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill
    Solarn skrev 2017-08-15 22:24:56 följande:

    Men Gud, är det nån som tittar på Trump just nu? Han använder inte telepromptern han hade innan när han fördömde nynazisterna. Nu är det båda sidors fel och han rent försvarar de extremt högerextrema och skyller på vänstern som motdemonstrerade.Förvånad


    Var ser du detta?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-16 14:36:48 följande:
    Ja, verkligen otäckt.

    Veeeerkligen.

    Det handlar alltså om en polisutredning och det är inte "USA" som spårar användare på "en Trump-kritisk" sajt utan Justitiedepartementet som fått ett domstolsbeslut på att de har rätten att begära ut uppgifter i en pågående utredning av kravallerna när Trump svors in som president.

    Den aktuella hemsidan användes av individer för att planera och koordinera kravallerna.

    www.foxnews.com/politics/2017/08/15/doj-seeking-records-on-visitors-to-anti-trump-website-sparking-privacy-fight.html

    Vilka har ett intresse av att måla ut en sådan utredning som "hemsk"?

    Hur tror du att reaktionerna skulle bli om det svenska justitiedepartementet hade bett att få namnen på alla som skriver på exempelvis familjeliv för att få tag i några motdemonstranter som stört ordningen vid ett tal av Stefan Löfven? 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-16 21:46:02 följande:
    En search warrant ges av en domare som beslutar om huruvida önskemålet att få göra ett visst intrång står i överensstämmelse med lagen eller inte.

    Det du hänvisar till är det aktuella företagets överklagan av denna search warrant.
    Du svarar inte på om DU tycket att det är rimligt att amerikanska Justitiedepartementet ska få ut 1,3 miljoner IP adresser från människor som har besökt en presidentkritisk sajt bara för att man vill hitta ett fåtal gärningsmän.
  • KillBill
    nattuw skrev 2017-08-16 22:04:37 följande:
    Nu är det knappast troligt att familjeliv skulle fungera som en plattform för någon verklig anti-Löfven rörelse. Då ligger nog Avpixlat (och allt vad de nu heter) närmare till hands och där har vi redan en händelse som gör att vi kan dra vissa slutsatser om hur reaktionerna skulle kunna tänkas se ut för den händelse att någon myndighet skulle begära ut uppgifter om användarna.

    När Researchgruppen tillsammans med etablerade media hängde ut privatpersoner som skrivit på högersidor blev det inte mycket till reaktion och det finns inget som tyder på att det skulle bli några större uppståndelse om det var någon myndighet som begärde ut information om enskilda användare.
    Du ser inte skillnaden mellan om Researchgruppen olagligt tar sig i ett system och avslöjar regimkritiker eller om det är regimen som eftersöker regimkritiker genom att få tillstånd från Justitiedepartementet (som regimen styr över)?
  • KillBill

     


    Wow, Här kan ni se hur  MSNBC:s båda ekonomijournalister Ali Velshi och Stephanie Ruhle gör slarvsylta av Trump-propagandisten och börsanalytikern Brad Thomas. Det var länge sedan jag såg en mer brutal intervju..




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Förra veckan begärde USA:s justitiedepartement ut uppgifter om 1,3 miljoner besökare på en webbsida med innehåll som var kritiskt mot Donald Trump. Departementets agerande kritiserades för att bryta mot USA:s konstitution genom att bryta mot yttrandefriheten - och nu dras begäran om att få ut ip-adresser tillbaka.

    www.dn.se/nyheter/varlden/kritiserad-eftersokning-av-trumpkritiker-dras-tillbaka/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-23 08:40:15 följande:
    Och framförallt är det fake news som sprids.

    DoJ visste inte hur mycket data det rörde sig om när de sökte, och fick, en husrannsakan av domstol i denna brottsutredning.

    Att använda siffran 1,3 miljoner syftar bara till att få det att låta som om justitiedepartementet bedriver jakt på "oliktänkande".

    Den överklagan som företaget "Dreamhost" sänt in har inte beslutats om så den tidigare beslutade husrannsakan kvarstår tills vidare.

    Nu ändrar dock DoJ sin begäran och säger att bland annat IP-adresser och att sk "unpublished drafts" på servern inte behöver inkluderas. 

    Och det är fortfarande en brottsutredning som pågår.
    Du anser alltså att företaget DreamHost sprider fake news? Ja jisses.. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?