Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Trump som president :( vad händer nu?

    Första dagen på jobbet - då anklagade Donald Trump och Vita husets pressekreterare Sean Spicer medier för att ljuga om hur många som såg installationsceremonin. Efter Spicers pressträff tilläts inga frågor från reportrarna på plats. Magnus Ranstorp, forskare på Försvarshögskolan, beskriver utvecklingen som livsfarlig.


     - Det var en ganska bisarr upplevelse. Det finns en misstro mot medier som Trump spelar på. Visst, det var bisarrt, men för honom är det en strategi: att ha den här konfrontativa stilen för att inte behöva svara på frågor. Det är därför han pratar om att tala direkt till folket genom Twitter för att medierna ljuger. Men det är livsfarligt inom en demokrati att inte kunna ställa en president till svars för dennes agerande. Att Trump tog upp antalet åskådare på installationsceremonin tyder på att han är osäker på sin egen popularitet, menar Ranstorp. - Det var ju åskådarantalet och vad olika journalister hade tweetat som de här talen handlade om. Det blir inte seriöst.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/OOOAA/ranstorp-om-presstraffen-livsfarligt


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nihka skrev 2017-01-22 13:10:53 följande:
    Hahahaha! Jo, jag ser likheterna med Baghdad-Bob. Är han helt verklighetsfrämmande???

    Istället för att neka till att det var så få i jämförelse kunde Spicer istället ha riktat in sig på att försöka förklara skillnaderna. Men det är förstås inte lika spektakulärt.

    Det är ju inte alls konstigt att Trump inte drog lika många åskådare som Obama om man tänker sig att många åskådare är där för att hylla sin kandidat med tanke på att ceremonin hölls i Washington och inte i Trumpland. Det var väl inte bristen på inresta republikaner som i huvudsak gav siffrorna utan avsaknaden av närboende demokrater.

    Trump är väl mindre hela USAs president än vad Obama var.

    Här kan man läsa mer om det tal som Donald Trumps pressekreterare, Bagdad Bob höll igår:www.aftonbladet.se/nyheter/a/X00QE/lognerna-i-spicers-tal


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KillBill skrev 2017-01-22 14:49:33 följande:

    Här kan man läsa mer om det tal som Donald Trumps pressekreterare, Bagdad Bob höll igår:www.aftonbladet.se/nyheter/a/X00QE/lognerna-i-spicers-tal


    Bagdad Bob:
    "- Vi vet att 420 000 personer använde Washington DC:s tunnelbana i går, som kan jämföras med 317 000 resenärer som använde den vid president Obamas senaste installation. Det här var den största publiken som någonsin bevittnat en presidentinstallation, både live och från runtom i världen"


     


    Sanningen: När Donald Trump svors in åkte cirka 570 500 personer. När Barack Obama svors in räknades antalet resenärer i kollektivtrafiken till 1 100 000 år 2009, och 782 000 personer år 2013.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nihka skrev 2017-01-23 18:04:34 följande:
    Första inlägget den här pensionären någonsin skrev på facebook och så blev det så här fel.

    Synd att Trump själv inte håller ribban lika högt och avgår efter olämpliga uttalanden.
    Tyvärr lär vi aldrig få se Donald Trump ta ansvar för sina handlingar..
  • KillBill
    Tecum skrev 2017-01-23 19:48:48 följande:

    Som så många mobbare visar sig Trump vara en svag, osäker och lättkränkt person så snart något går honom emot. En president med pondus och självförtroende hade öht inte kommenterat en bagatell om hur många personer som var på installationen. En ledare som har folkets förtroende står över sånt...


    Precis så är det.
  • KillBill
    Tecum skrev 2017-01-25 19:57:30 följande:

    Nu påstår idioten att han blivit utsatt för valfusk trots att han vann valet, och att han egentligen fick fler röster än Clinton! Det är nog första gången i världshistorien som en valsegrare hävdar valfusk i det val han vann.

    Finns det någon seriös bedömare som längre tvivlar på att Trump är svårt mentalt störd?


    Nej.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?