Inlägg från: Anonym (Hungrig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hungrig)

    Hudbristningar/vikt

    Jag vägde 58 kg när jag blev gravid, gick upp 28 kg!!

    Är 170 lång, fick lite bristningar på höfterna som knappt syns om man inte kollar väldigt nära.

    Min mamma och andra i släkten fick väldigt mycket bristningar över hela magen osv efter första barnet. Men jag klarade mig trots att jag fick en massa "jagkaninteslutaätajagärgravidkilon". Så fort jag inte åt så mådde jag jätte dåligt, fick ont i magen osv. Så jag var som en tunna som bara slängde i sig mat 24/7. ( jag har aldrig varit matglad innan).

    Isf köpte jag en ganska dyr olja varje månad för ca 500 kr som jag smörjde in mig med varje kväll. Vet inte om det var den som hjälpte eller ej.

    -10 kg efter förlossningen som endast var gravidkilon.

    Nu under sep,okt, (har pausat lite nu i nov) har jag bantat och gått ner -13kg så jag är snart på min startvikt innan graviditeten och magen är platt.

    Är 8 månader sedan barnet föddes.

  • Anonym (Hungrig)

    Kan tillägga att jag varken var vältränad innan och att jag inte kund röra mig nästan alls under graviditeten för jag fick sådan fruktansvärd foglossning.

  • Anonym (Hungrig)
    Timike skrev 2016-11-20 08:51:25 följande:

    Jag är gravid i vecka 14 nu, har än sålänge inte gått upp ett kilo. Men det kanske kommer sen, försökt att börja träna denna veckan också, men inte så lätt med dunkande huvudvärk och illamående. Bristningar verkar vara väldigt olika, egentligen är jag mer orolig för hängande hy än bristningar. Men det får bli vad det blir, ett friskt barn och en bra förlossning, sen i framtiden kan man ju operera om det skulle behövas. Gick du upp de kilona i slutet av graviditeten eller mest i början? Skönt att du gått ner så mycket i vikt i efterhand, bra jobbat!!


    Jag var hyfsat slank till v30 men efter v.30 så sa det *pang* ansiktet och hela jag var bara fett.

    Jag har ingen sladder hud nu,hade lite daller efter förlossningen på magen men det är borta nu.

    Men vem går inte upp i vikt om man tex äter 10 st rostmackor till kvällsfika och en dubbel karlportion varje måltid? Haha. Jag mådde verkligen pest om jag inte åt och det fanns verkligen inget stopp. Jag hoppas min nästa graviditet går bättre :)
Svar på tråden Hudbristningar/vikt