Inlägg från: Loppan84 |Visa alla inlägg
  • Loppan84

    Hudbristningar/vikt

    Bristningarna är ju hormonella och till stor del ärftliga säger de, trist men sant att man knappt kan påverka.

    Var i ganska god form, inte supersmal men mycket muskler och vägde 60 kg till mina 164 cm. Gick upp 14 kg och allt satt på magen som stod rakt fram som en kon och fick en del del bristningar på magen men också överst på framsidan av låren trots att jag inte gick upp en enda cm runt höft eller lår (mätte precis när jag plussade så vet). Alltså verkar det helt random vsr bristningarna kom. Tycker inte det är så farligt med bristningarna, så länge huden är fast och jag inte har massa löst "fläbb" an jag leva med det. Det är märken från livet tänker jag, och lägger hellre energin på att noja över de saker jag faktiskt kan påverka nu

  • Loppan84

    Och ja det var 3 veckor sen förlossningen igår och jag har gått ner 10 kg och har 3-4 kg kvar så har en del kvar att jobba på med att få platt mage etc men det får ju ta mer än 3 veckor tycker jag Smöejer nu magen med 10% aha och retinol body lotion från Paulas Choice (se skincity.se), tror inte det kan påverka bristningarna på djupet för det kan endast operation/laser men kan säkert bleka lite i översta hudlager iallafall samt hjälpa till med elasticiteten. Så det är det enda jag ska försöka gällande bristningarna, annars ska jsg fokusera på att försöka få platt mage istället ;)

  • Loppan84

    Gick upp 15 kg från normalviktig. Fick bristningar påmagen men det skiter jag i så länge huden är fast oxh musklerna går ihop sä tycker jg inte det är så illa med lite bristningar.

Svar på tråden Hudbristningar/vikt