Inlägg från: hipsterpappan |Visa alla inlägg
  • hipsterpappan

    Den heltäckande slöjan är inte acceptabel!

    Numera är det även tillåtet att vittna i Niqab i våra domstolar. Är inte rättssäkert då det varken går att tyda ansiktsuttryck eller avgöra om det är rätt person bakom "maskeringen".
    expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/niqab-i-vittnesbaset-urholkar-rattssakerheten/
    Även inom sjukvården går numera religionen före hygienreglerna sedan tingsrätten går på DO:s linje och godkänner lösärmar inom vården istället för det vedertagna att tvätta sig med handsprit.
    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=6564773
    Så i princip så sätter våra myndigheter religionen före både rättssäkerhet och smittorisker inom sjukvården

  • hipsterpappan

    En som med fara för sitt eget liv vågar ta kampen mot religiöst kvinnoförtryck är Mona Walter. Efter att ha brutit med den islamska kvinnosynen är hon en av dom modiga som inte räds att ifrågasätta samhällets fega agerande när det gäller hedersförtryck.
    dagen.se/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag-194442

  • hipsterpappan
    Skorpion76 skrev 2016-12-28 08:44:56 följande:
    Det är starkt gjort. 
    Visst är en röst som talar från insidan värd att lyssna på. Att vi här tjaffsar om sjalar eller täckta armar hos medicinsk personal som nu senast gav DO huvudbry är bara ytan på isberget. Men tyvärr blev första länken fel.
  • hipsterpappan

    Nej tidigare har flera kvinnliga statschefer från EU vägrat att spöka ut sig.

  • hipsterpappan

    En bild säger mer än ord om kvinnornas situation i dagens Iran. Vad bryr sig Löfven om dom bara han lyckas plocka hem något lukrativt affärskontrakt?

  • hipsterpappan

    Foto taget 1979 som visar iranska kvinnor som protesterar mot införandet av hijablagen. Vår sk feministiska regering är en skam för kvinnors rättigheter i dagens könsdiktatur.

  • hipsterpappan

    Vad vet Göran om hedersförtryck? Att han inte skäms att spöka ut sig så i den vanligaste symbolen för kvinnoförtryck i den muslimska världen.

  • hipsterpappan

    Två tjejer som har fått nog av utvecklingen i våra förorter genomför en manifestation 22/4 i Tensta. Alla uppmanas att klä sig "utmanande" dvs i korta kjolar etc.. Och för att provocera ännu mera så medtag gärna hunden. Mycket bra initiativ som förhoppningsvis följs av fler liknande aktioner.

Svar på tråden Den heltäckande slöjan är inte acceptabel!