• Lillafisfia

    Följas åt i resan mot ett +

    Jag är gärna med!! BIM den 13, första försöket med första barnet!!

  • Lillafisfia
    BIM imorgon, mådde extremt illa i lördags, lite halvilla hela söndagen och typ samma idag. Kan ju äta och så men känns inte helt okej. Känner mig också "light headed" litet blodtrycksfall varje gång jag reser mig typ :/ Någon som känt samma? Ömma bröst annars inga symptom. Tog ett test igår alltså BIM-2, negativt. Ja, den som lever får se!
  • Lillafisfia

    Nä nu är ja förvirrad, har ÄL runt 29/12 och BIM 12/1. Har sedan i onsdags haft bruna flytningar, inte hela tiden utan nån eller två gånger / dag. Lite i trosan eller på papperet. Känt lite molande värk vid några tillfällen. Tagit ÄL-test igår och idag med ljusare sträck båda gångerna. Vad är detta???

  • Lillafisfia
    zandris skrev 2017-01-05 17:42:46 följande:

    Ja själv är det inte BIM förresten runt den 14de så lite mer än en vecka till innan man vet... Denna väntan! Tänk om man kunde få veta om det tog sig direkt istället för att behöva vänta på mensen varje månad...


    Ja verkligen BIM - imorgon... Vill bara testa men tänker vänta till BIM! Man blir tokig annars, hålla p och f massa neg!
  • Lillafisfia
    zandris skrev 2017-01-06 14:39:48 följande:
    Förstår helt! Är ju inte lönt att hålla på att testa för tidigt, slöseri på stickor och på ens psyke. HAr du testat idag?
    Såg ju att jag missade vilken - det var haha! BIM -6 idag, inte testat. Känner iste heller någa direkta symptom, lite ont i högra '"tejemagen" Så jag väntar nog ut det! BIM 12:e, men ÄL var nog lite senare en appen så vi har kanske BIM samtidigt då!
  • Lillafisfia
    Okej, BIM -1 idag, neg på test. Vilket jag väntade mig då jag inte känt några symptom utan möjligtvis lite ömma bröst. Undrar dock om någon annan fått neg på BIM-1 och sedan plussat? Ska tilläggas attjag inte riktigt vet när ÄL var, fick ont och starkt plus på ÄL-test efter det att appen sa att det var så vem fasen vet. Jag är förvirrad men tänker att det spelar ingen roll, det som sker, sker! 
Svar på tråden Följas åt i resan mot ett +