Inlägg från: tvåsmåunderverk |Visa alla inlägg
  • tvåsmåunderverk
    LillahjärtatärJag skrev 2016-12-28 12:24:28 följande:
    spännande! hur gamla är dina barn? :) 
    Dom två stora är 3 år och minsta fyller 1 år på måndag! :)
  • tvåsmåunderverk
    LillahjärtatärJag skrev 2016-12-28 15:39:17 följande:
    låter intensivt hihi :) 

    jag har tvillingar i släkten så hade vart lite kul! tror jag :) har precis plussat så får se hur många det är om ett par veckor
    Låter värre än vad det är, haha :) eller så är jag van? ;)

    Det är jätteroligt med tvillingar :) åh, grattis! :)
  • tvåsmåunderverk
    Liiaa skrev 2016-12-29 13:51:38 följande:

    Griper lite efter halmstrån nu tror jag men...

    Jag har alltid utgått ifrån äl kalendern på nätet, allt för föräldrar tror jag sidan heter, har under en månad tidigare i år testat med äl-test och det har då stämt överens med internet kalendern..

    Enligt den, denna månad så skulle jag haft äl nu i måndags, har varit ifrån sambon under en tid men i går onsdag hade vi sex, han kom i mig och jag har inget preventivmedel, men chansen till befruktning är väl lika med 0 2 dagar efter äl?

    Har läst något om att man kan få försenad äl, kan man även ha för tidig? Hade extrema (ursäkta infon) kletiga och tjocka flytningar i mitten utav förra veckan, då menar jag extremt, har så emellanåt men det var väldigt länge sen, och jag har inte lyckats bli gravid på hela året.. kan uteblivandet av dessa flytningar vara orsaken till att det inte tagit sig innan? Känns trist att vi nu troligtvis missade sista fertila dagen med bara ett dygn.. :/ någon som tror att det kan finnas en gnutta hopp?


    Liten chans finns ju. Låt säga att ägglossningen var någon dag sen, och ägget släppte i tisdags, då finns chansen! Ägget ligger kvar 24-36 timmar och väntar på befruktning!
  • tvåsmåunderverk
    Liiaa skrev 2016-12-29 22:28:47 följande:
    Hittade någon sida so. Förklarade det här med ägglossning lite mer , vilket jag tycker är en djungel, och sen jämförde jag med en annan och det verkar som att jag har större chans att ha haft äl i tisdags än i måndags, 14 dagar in i cykeln. Gud blir riktigt nervös här nu haha.. kan man märka någon skillnad på flytningar att man nyss har haft äl? (Sjukt okunnig) :p
    Under tiden du har ägglossning så brukar flytningarna vara trådiga :) efter ägglossning är nog olika för alla :)
Svar på tråden Följas åt i resan mot ett +