• mammatillsnarttre

    DNA test för att se kön någon som prova?

    Hej ! Jag måste bara fråga är gravid och har gjort DNA test som ja skicka utomlands . Vad ja fått fram av dessa blod test är att dom e 95%säkerhet att de e rätt kön. Båda gångerna har ja fått flicka . Skickade sedan ett blodprov till en annat labb klinik utomlands där de va otroligt svårt att ta provet och lättare att helt enkelt få med manligt hormon ( man måste göra testen utan en manlig person i rummet ). Vad ja förstår så kan de bli fel när man får pojke då manligt DNA kan ju uppkomma om man nu råkar få med de. Medans om de visar flicka kan aldrig bli fel då de visar om man skulle haft manligt i blodet ? Någon som vet? Som kanske SJ gjort sådant test ?

  • Svar på tråden DNA test för att se kön någon som prova?
  • Kasperina
    mammatillsnarttre skrev 2016-12-18 12:49:43 följande:

    Kasperina: härligt då är de säkert samma test ???? Tellmepinkorblue? För mig e de super roligt då ja har tre pojkar och detta blir en tjej hihi. Vilken vecka gjorde du i ?


    Ja precis, det var det
    Jag tror jag var i v14 typ när jag testade
    Vi gjorde det mest som en kul grej, men lite för att vi båda var så övertygade om att det var en pojke att han redan fått namn då, och jag var lite orolig för vad som skulle hända om det kom ut en tjej
  • Kasperina
    mammatillsnarttre skrev 2016-12-18 19:10:37 följande:

    Hur lång tid va de innan du fick Svar efter du skickade in


    Det tog jättelång tid, 3-4 veckor tror jag. Men detta var i början av 2008 så det kan ju ha ändrats.
  • Krakelett

    Har du gjort nåt test miss Emm? Jag har gjort ett från Easy DNA och fick svar idag att det visar flicka. Men är fortfarande skeptisk. Blir väl att vänta till RUL för att få det bekräftat.

  • Elliiinaa

    Jag har också gjort ett från Easy DNA och fick svar att det var en tjej. Men jag litar inte på det. Jag har RUL på Måndag så jag hoppas att allt ser bra ut och att könet går att se då.

  • Krakelett
    Elliiinaa skrev 2018-07-10 10:13:22 följande:

    Jag har också gjort ett från Easy DNA och fick svar att det var en tjej. Men jag litar inte på det. Jag har RUL på Måndag så jag hoppas att allt ser bra ut och att könet går att se då.


    Ok, du får gärna skriva här och se om det stämmer då
  • Krakelett
    Kronärtskockan skrev 2018-07-10 13:47:05 följande:

    Ren nyfikenhet bara, varför kollar man inte bara könet på rutinultraljud? Då är det ju gratis dessutom!


    En lång historia som ligger bakom det, som jag inte vill dra här
  • Seb81

    Hej!

    Jag gjorde nipt test i v 10, visade pojke. Det antar det borde vara rätt... för det kan väl inte visa pojke i mitt blod tänker jag om det är en tjej? Min sambo var med i rummet när vi tog provet, ett blodprov utfört av på lab av en kvinna.

    Hur visade testerna som ni valde? Rätt?

  • Krakelett

    Vill bara uppdatera er om att testet stämde, ut kom en liten tjej. Jättekul såklart eftersom vi hade 2 killar sen innan.

Svar på tråden DNA test för att se kön någon som prova?