Inlägg från: Wooden |Visa alla inlägg
  • Wooden

    BF Juli 2017 ny

    Jag hänger såklart med hit! BF 20 juli - Södermanland

    Men har ul på torsdag och hoppas allt ser bra ut och så får jag ju isåfall ett bättre fastställt datum då! Så får återkomma :D

    Friade för övrigt till min sambo i fredags! Han sa ja! <3

  • Wooden
    Treansresa skrev 2016-12-18 22:10:01 följande:

    Men gud vad kul!! Stort grattis! Bara börja planera bröllop då:)

    Vad kul med ul! Längtar tills jag får gå igen.


    Tack snälla! :) Vi är ganska säkra på att vi vill gifta oss i Thailand. Var där senast i våras när vår son var 6 månader. Så vi siktar nog på bröllop om 2 år, när äldsta är drygt 3 år och nya lilla räkan hunnit bli typ 16 månader. Lättare att planera för familjemedlemmar som vill följa med också :) annars måste man ju köpa biljetter typ snart!
  • Wooden

    Tack till er som grattat till förlovningen! :)

    Vi var för övrigt på julbord med sambons jobb i lördags. Hon som har hand om ekonomin (kvinna i 60-årsåldern) har jag träffat två gånger tidigare. Hon tog mig direkt på magen när vi kom och sa något om att gratulera eller nåt. Blev helt paff, så frågade sambon om han berättat, vilket han inte hade. Hon sa att det syntes och att hon tyckte det redan när vi sågs förra gången, vilket var ett par dagar innan jag plussade. Då såg hon mig endast sittande med en löst sittande blus. Har ingen aning om hon "såg det på mig". Vissa är ju såna. Så nu fick vi outa det inför sambons alla kollegor. HOPPAS verkligen (av många anledningar självklart) att allt ser bra ut på ul på torsdag!

  • Wooden
    FrökenMp skrev 2016-12-19 12:14:05 följande:
    Åh grattis till förlovningen!!:D

    Fy jag tycker sånt där kan vara lite oförskämt nästan... fast nu vet jag ju inte vad ni har för relation till varandra men jag själv hade tyckt att det skulle vara lite jobbigt.

    Lycka till på torsdag. Förhoppningsvis ser allt perfekt ut:)
    Ja, jag tycker också det. Vi känner inte varandra alls. Och det syns inte direkt att jag är gravid heller, på magen alltså. Hade iofs en tight klänning och är inte pinnsmal sen tidigare. Men har definitivt inte nån mage som gör att någon kan vara helt säker på att jag är gravid. Men kunde liksom inte neka heller. Jag har inga problem med att berätta för folk även om det bara är v10, men har känt mig så osäker på graviditeten hittills så det är bara några utvalda som vet. Ser allt okej ut på ultraljudet så är det fritt fram att berätta. Men nu kändes det som vi fick säga fast vi inte riktigt ville. Aja. Inget att göra åt!

    Tack snälla! :)
  • Wooden
    GrönaDruvan skrev 2016-12-20 08:43:56 följande:

    Idag ska jag på inskrivning kl.10!
    Ska bli intressant att se vad mitt järnvärde ligger på.
    Jag ska fråga om vi kan prova att lyssna på hjärtljuden också...

    Härligt jobbat med listan!


    Hoppas det går bra för dig! Är det vanligt att man kan höra hjärtljuden så tidigt? Alltså utanpå magen liksom. Min förra graviditet lyssnade vi på hjärtat först i vecka 24 tror jag. Förstår att det går tidigare än så iofs :)

    Jag ska på ul på torsdag och inskrivning på fredag! Hoppas allt ser fint ut när det blir precis såhär vid jul!
  • Wooden
    babydreams skrev 2016-12-20 10:34:56 följande:

    Var på VUL imorse, allt såg jättefint ut och bönan var pigg som en mört <3 sambon blev helt till sig, han blev yr och var tvungen att sätta sig på golvet haha! Jag är så lycklig! Var exakt lika gången som jag trodde! Fortfarande BF 22/7 <3


    Men grattis! Vad skönt! Och det är ju inte en liten böna längre! Man ser ju att det är en liten bebis! Hoppas på något liknande för mig på torsdag! :)
  • Wooden
    GrönaDruvan skrev 2016-12-20 19:35:39 följande:

    Kan någon hjälpa mig i mina tankar!

    Vi diskuterade det här med kub hemma och kom fram till att vi gör det. Har hela tiden tänkt att jag inte bryr mig om det är nåt fel på barnen, vill ha dom ändå.

    Men tankarna har ändrats! Det är så hemskt att skriva, men skulle det verkligen vara rättvist mot våra två andra barn om tex båda tvillingarna har down syndrom eller nåt annat? Jag är verkligen emot abort, men när vi tänker såhär så vill jag ju inte ha två sjuka barn till varje pris. Hade det varit våra första barn så hade det inte spelat någon roll, men nu har vi ju två innan som kommer att komma väldigt mycket i kläm om vi får sjuka tvillingar. Förstår ni tanken eller är det dumt att tänka så?


    Tycker det är helt rätt att tänka så. Jag och mamma diskuterade faktiskt just det idag, om man redan har ett eller flera barn och vad det faktiskt innebär för hela familjen om man får ett sjukt/handikappat barn. Mina föräldrar förlorade ett barn som visade sig vara sjukt vid födseln och levde i 4 månader. Dom är överens om att det var det bästa som hände under omständigheterna. Tycker inte det är egoistiskt att tänka så. Och egentligen är det väl för övrigt egoistisk man är och ska vara. Det är ju faktiskt inga barn med medvetanden vi har i magen.
  • Wooden

    Nu måste jag bara fråga om det här med vul igen! Jag ska ju på ul imorgon och enligt egna beräkningar går jag in i vecka 11 på fredag. Stor risk dock att detta inte riktigt stämmer. Tror ni bm över huvud taget kommer fråga hur långt gången jag är eller blir det vul automatiskt i och med att det är graviditetslängden jag är där för att fastställa. Är det någon här som kommit för att göra tidigt ul som fått göra på magen eftersom det misstänks att det är senare än v 9 eller när man nu slutar med vul. Vill givetvis hellre göra vanligt om jag skulle få välja...

    Och är det så att man ska ha kissat innan om man gör vul, men vara kissnödig om man gör vanligt ul? 

  • Wooden
    babydreams skrev 2016-12-21 11:29:26 följande:
    Jag gjorde VUL igår, då var jag i vecka 9+2. Så finns risk för att du får göra VUL. Men det var i Gävle hos en privatist, är kanske annorlunda där du bor? Isåfall får du ju göra vanligt UL!

    Ja det stämmer! Gå dit kissnödig så kommer de bara att be dig kissa innan ifall du får göra VUL. Lycka till :)
    Tack snälla för svar! Då går jag dit kissnödig :)

    Allra viktigast är att allt ser bra ut! Usch, är så jäkla nervös!
  • Wooden
    babydreams skrev 2016-12-21 11:59:25 följande:
    Har du inte haft några komplikationer som riktiga smärtor, blödningar, avstannande symtom osv så är det säkert superbra med bebben! Det kan det ju vara även fast du haft blödningar osv. I de flesta fall så ser det bra ut, försök att inte vara så orolig :) jag var också jätteorolig innan så vet hur du känner dig!
    Jag tycker att jag varit relativt symptomfri jämfört med min förra graviditet. Och har liksom inte riktigt velat/vågat ta graviditeten på allvar. Men har haft huvudvärk, molvärk, lite smått illamående och panikhunger. Inte allt på en gång och inte hela tiden. Och jag känner med handen att livmodern växt. Man kommer ju inte ihåg hur det var förra gången heller! Man minns ju bara att man var en flodko, men det var ju inte i vecka 10! Haha. 

    Hoppas verkligen att allt ser bra ut. Ser vi bebis och hör hjärta imorgon så ska jag slappna av! :)
Svar på tråden BF Juli 2017 ny