Inlägg från: Delilah2001 |Visa alla inlägg
  • Delilah2001

    BF Juli 2017 ny

    22 juli - Göteborg!

  • Delilah2001
    babydreams skrev 2016-12-20 10:34:56 följande:

    Var på VUL imorse, allt såg jättefint ut och bönan var pigg som en mört <3 sambon blev helt till sig, han blev yr och var tvungen att sätta sig på golvet haha! Jag är så lycklig! Var exakt lika gången som jag trodde! Fortfarande BF 22/7 <3


    Åh vad mysigt! Lite kul med sambon, haha!

    Hur kom det sig att de gjorde vul så pass sent? Har bara gjort "vanligt " efter vecka 8+0.
  • Delilah2001
    Newbie84 skrev 2016-12-20 10:36:56 följande:

    Nån mer som är sjukskriven och tycker att tiden går långsamt?

    Jag är för att jag mår illa konstant och spyr väldigt mycket. Nu har jag fått ondansetron och det hjälper bättre än Lergigan och primperan. Vill så gärna börja jobba igen för att få dagarna att gå. Hoppas kunna börja lite efter jul och se hur det känns.

    Nu är jag orolig för kub ul i morgon, tänk om nåt är fel och så har jag mått så här. Kommer inte försöka igen på syskon tror jag, men vill gärna att min son ska bli storebror.


    Jag är sjukskriven 50%, tycker tiden går fort hemma, men det är nog för att jag sover så mycket.
  • Delilah2001
    babydreams skrev 2016-12-20 11:13:00 följande:

    Barnmorskan sa att det var vul som gällde fortfarande i vecka 9+2. Jag vet inte. Men det gick bra ändå :)


    Ok, det kanske är olika på olika ställen
  • Delilah2001

    När man tar blodprov till kub, kan man göra det redan på inskrivningen, någon som vet?

    Jag ska på inskrivning i morgon FM, är i vecka 10, och sen är det ju en massa helger...

  • Delilah2001
    Gameofthrones123 skrev 2016-12-20 16:00:52 följande:

    Jag skulle gjort det på inskrivningen förra veckan men pga lite missförstånd där med tider så fick jag en ny tid dem 30e så ska ta blodprovet då.. hoppas bara det hinner bli klart tills den 2e januari för då har jag kub bokat


    Ok, men då går det alltså att göra på inskrivningen, vad bra! Själva ultraljudet sen, görs det på sjukhuset?
  • Delilah2001
    GrönaDruvan skrev 2016-12-20 19:35:39 följande:

    Kan någon hjälpa mig i mina tankar!

    Vi diskuterade det här med kub hemma och kom fram till att vi gör det. Har hela tiden tänkt att jag inte bryr mig om det är nåt fel på barnen, vill ha dom ändå.

    Men tankarna har ändrats! Det är så hemskt att skriva, men skulle det verkligen vara rättvist mot våra två andra barn om tex båda tvillingarna har down syndrom eller nåt annat? Jag är verkligen emot abort, men när vi tänker såhär så vill jag ju inte ha två sjuka barn till varje pris. Hade det varit våra första barn så hade det inte spelat någon roll, men nu har vi ju två innan som kommer att komma väldigt mycket i kläm om vi får sjuka tvillingar. Förstår ni tanken eller är det dumt att tänka så?


    Jag tänker också så...

    Hade det varit första barnet så hade det nog tänkt annorlunda (särskilt vid min ålder ), men jag har två barn, och tänker på att jag måste ju räcka till även för dem.

    Är inte emot abort alls, men hoppas innerligt att jag inte behöver hamna i situationen att behöva avbryta denna efterlängtade graviditet...
  • Delilah2001
    Wooden skrev 2016-12-21 11:25:42 följande:

    Nu måste jag bara fråga om det här med vul igen! Jag ska ju på ul imorgon och enligt egna beräkningar går jag in i vecka 11 på fredag. Stor risk dock att detta inte riktigt stämmer. Tror ni bm över huvud taget kommer fråga hur långt gången jag är eller blir det vul automatiskt i och med att det är graviditetslängden jag är där för att fastställa. Är det någon här som kommit för att göra tidigt ul som fått göra på magen eftersom det misstänks att det är senare än v 9 eller när man nu slutar med vul. Vill givetvis hellre göra vanligt om jag skulle få välja...

    Och är det så att man ska ha kissat innan om man gör vul, men vara kissnödig om man gör vanligt ul? 


    Jag fick uppge redan vid bokningen när sista mens var.

    Var i vecka 8+, och hon gjorde ultraljudet på magen. Hon sa att om det inte skulle synas tex pga att jag inte var så långt gången, så kunde hon testa med vul istället.

    Var privat i Göteborg. Är säkert olika på olika ställen!
  • Delilah2001

    Då har jag kommit hem från inskrivningen!

    Allt bra, förutom vikten (men det var ingen nyhet precis). Proverna och blodtryck såg bra ut, ska tillbaka 28 dec för blodprovet till kub, och själva ultraljudet ska jag göra 10 januari.

  • Delilah2001
    GrönaDruvan skrev 2016-12-21 12:07:18 följande:

    Ringde mvc idag om kub test. Tyvärr så görs ju inte kub i vårat landsting alls, så det är ju Göteborg som gör. Det visste jag ju, men tyvärr finns det inga tider för kub just nu...

    Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Bestämde mig lite för sent. Måste ju liksom göra det nu. Kanske ska kolla privat, eller så struntar vi i det som vi tänkt från början. Vet varken ut eller in nu..


    Skumt, jag fick tid för kub idag utan problem. Men kanske har att göra med om man tillhör Västra Götaland regionen eller inte? Annars vet jag att man kan göra på bla barnmorskegruppen i Gbg, men det kostar en slant.
Svar på tråden BF Juli 2017 ny