Inlägg från: Delilah2001 |Visa alla inlägg
  • Delilah2001

    BF Juli 2017 ny

    Leeandra skrev 2016-12-23 21:04:05 följande:

    Ja, det är hormoner som spökar och mycket känslor som kommer med det. Jag började gråta på julavslutningen för att min son var med i julspelet, var jättepinsamt. Det är ju som att alla sinnen har blivit uppskruvade till max och att världen upplevs annorlunda. Hoppas att det snart känns bättre, kram!


    Tack! Ja jag började också gråta på barnens julavslutning tidigare i veckan. Känner inte igen mig själv alls... Är som att man har alla känslorna på utsidan på något sätt. Och allt med barn i allmänhet och mina egna i synnerhet framkallar massa känslor och gråt.
  • Delilah2001
    Treansresa skrev 2016-12-23 19:57:57 följande:

    Ni med större barn hur berättar/ berättade ni för barnen ett syskon? Vi funderar mycket på hur vi ska berätta. Yngsta är 7 och äldsta 12. Behöver tips!


    Ja, det kommer inte bli lätt att berätta för min äldsta, han vill absolut inte ha fler småsyskon. Det kommer bli kaos och drama och förmodligen kommer han rymma hemifrån, för det har han börjar med för mindre...

    Min yngsta ser jag fram emot att få berätta för, jag är säker på att han kommer bli glad och tycka det ska bli spännande. Det var inte länge sen han klappade på min mage och frågade förhoppningsfullt om det fanns en bebis därinne?

    Är dock orolig för att storebrors negativa reaktioner kommer påverka honom så att han också blir negativt inställd. Det har nämligen hänt tidigare.
  • Delilah2001
    Treansresa skrev 2016-12-23 22:38:15 följande:

    Vad jobbigt att du känner sådan oro:( hur gammal är sonen? Man vill ju inge förstöra lillebrors reaktion för att storebror blir anti:( hoppas ni hittar något bra sätt att berätta.

    Här vill nog inte våra ha ett syskon alls. Både mina och hans barn har en hel drös småsyskon hos våra ex. Här hemma är lixom en frizon då dom får vara barn utan vuxenansvar som dom har där att ta hand om syskon. Men hoppas det blir hyfsade reaktioner endå.


    Han är 15. Jag tror och hoppas att det kan bli rätt ok när han fått tid att vänja sig.

    Man kan ju inte låta en tonåring styra och ställa i familjen hur mycket som helst heller!

    Min yngsta (fyller 7), skulle jag gärna berätta för nu direkt. Han fick en liten kusin förra året, som han är jättegullig mot, och kallar för sin "lillasyster"
  • Delilah2001

    Jag drar mig verkligen för att berätta för mina föräldrar, särskilt mamma. Hon kommer inte uppskatta det alls, tyvärr.

    Sambons föräldrar och släkt har redan kommit med antydningar ett bra tag, men så har han inga barn heller, och de kanske tänker att det inte blir några, då jag är äldre än sambon och redan har två. Men de skulle bli glada, det är jag säker på!

    Jag kommer inte berätta förrän efter rul, i alla fall inte för min familj och mina barn. Vill sambon att vi ska berätta tidigare för hans familj så är det helt ok.

  • Delilah2001
    marretiin skrev 2016-12-26 18:48:12 följande:

    Haha jag har oxå börjat kolla o redan hittat två modeller att välja mellan. Helt nya på nätet för mindre än 2000:- med fri frakt. Tyckte d var riktigt bra pris för en duovagn.


    Åh, undrar om det är samma som jag har sett? Har smygtittat lite på nätet, och hittade en för nedsatt pris, 1999, som fått riktigt bra recensioner!

    Men för tidigt att köpa ännu. Jag har mindre bil nu, så måste tänka på det också.
  • Delilah2001
    marretiin skrev 2016-12-26 20:09:55 följande:

    Ja jag såg den oxå den med tre hjul om det är den som heter Jogger som du tänker på? Störde mig dock på att man inte kan vända sittdelen mot sig så man ser barnet.


    Aha, så långt kollade jag inte! Det var ju en stor nackdel.
  • Delilah2001
    GrönaDruvan skrev 2016-12-26 23:21:21 följande:

    Tjejer...hur är det med erat luktsinne nu?

    Detta är fruktansvärt, borde det inte gå över snart? Är ju ändå i vecka 13!

    Hur kan allt lukta så illa? Jag mår illa av att komma hem, det är flera rum som har en lukt jag bara inte står ut med! Mannen luktar fortfarande så vidrigt!! Duschar han luktar han nästan värre!! Att öppna kylskåpet kräks jag nästan av.... Att vara i lunchrummet på jobbet är en pina, får ofta sitta i vilorummet...

    Kan fortsätta i evigheter...

    Någon mer som haft sammandragningar än? Jag hade igår och halva dagen idag...känns ju inte så bra... Fick tidigt med sonen också, men inte såhär tidigt!!


    Är fortfarande väldigt känslig för lukter. Matlukt är värst, får det att vända sig i magen.. Håller andan när jag öppnar kylskåpet! Lukter som tvål etc har jag inga problem med så länge de inte är för starka. Starka lukter som spolarvätska, handsprit på jobbet, starka parfymer tex är jobbiga nu, men får inte de där spykänslorna som jag får av matlukt.

    Inga sammandragningar än, fick det inte så tidigt med de andra barnen heller, vecka 20-25 nånting tror jag att det började.
Svar på tråden BF Juli 2017 ny