Inlägg från: mamamallan |Visa alla inlägg
  • mamamallan

    Bim 16-20 januari

    Hej! Hoppar in här med BIM runt 19e. Missfall i v. 6 i oktober och ett misslyckat försök i december. Hoppas det går vägen! Lycka till ni andra!

  • mamamallan

    Har jag fattat rätt har man upp till 12-24 timmar på sig från att ägget har släppt innan det är kört. Men det skadar ju aldrig att ge det en till chans! Lycka till!


    larssonc skrev 2017-01-06 13:33:49 följande:

    Hoppas detta är vår månad! Positivt äl igår, äggviteflytningar på kvällen, höjd temp idag och molvärk i höger äggstock. Rätt säker på att ägget har släppt. Vi hade sex igår på eftermiddagen. Ska försöka hinna idag med men om ägget har släppt, finns det chans att det ger något om man har sex idag om det inte tog sig igår?


  • mamamallan

    Tunna flytningar igår är på dag 15 i cykeln idag. Hade sex igår och hoppas att det var nu det tog sig! Det blir nog ett par försök till under helgen innan jag åker hemifrån pga studier. Förra månaden var det resan till campus som förstörde för oss, men nu hoppas jag att vi lyckas. 

  • mamamallan
    Villjusågärna skrev 2017-01-18 17:27:44 följande:

    Bim idag och väntar in mensen.. känns som den kan komma när som.. försöker att inse att jag inte är gravid. Har ju testat o det är neg så borde ju inse faktum men det är svårt :(


    Samma sits. Men man vill ju inte släppa hoppet :/
  • mamamallan
    Villjusågärna skrev 2017-01-19 19:38:23 följande:
    Ja visst är det svårt! Har du fått några grav symtom? Har du bim idag el igår?
    Inga symptom på varken grav eller mens. Har bim idag på 28-dagarscykel, men det har varit lite oregelbundet sen jag fick missfall i höstas. Testade imorse och det var negativt, så antar att det är så. 
Svar på tråden Bim 16-20 januari