• Rosenblad

    Bim 16-20 januari

    Hej, jag hoppar in här. Försök ca 16, börjar tappa räkningen. Har inga barn sen tidigare så vi håller på att längta sönder våra hjärtan..Har äl nu i dagarna, fått stegring på äl tester för varje dag som går och haft molvärk i magen i några dagar och sega flytningar. Min sambo fick prestationsångest efter några månaders försök och det blev bara värre och värre, han kände för mycket press så han fick som en spärr att han inte kunde komma. Så vissa månader hade vi endast sex en gång vid äl :/ Men nu fick jag tipset av någon här på FL att heminseminera hemma! Så han får gå och sköta "sitt" och sen tar jag de i en plastapruta utan nål och gör resten! Funkar såå bra och är så glad! Haft konstgjort sex (haha) i fem dagar nu! Och äl kommer ske när som helst så vi ska fortsätta tills äl skett och någon dag efter. Känns som vi får en chans nu efter månader av slit :)

  • Rosenblad
    Annisens81 skrev 2017-01-05 08:27:57 följande:

    Åh håller tummarna!

    Så här med.

    Min man blev för stressad igår:( blev inget! Jag ledsen och besviken:(, och då gör det ännu värre. Så hoppas det räcker med dagen innan :).

    Vi har barn sedan innan


    Ja man blir ju det :/ Har varit svårt för mig att inte visa min besvikelse, man vill ju ha en bra chans vid äl.

    Hoppas det räckte för er :)
  • Rosenblad

    Update från mig :) Haft "konstgjort" sex med plastspruta nu i fyra dagar i rad, innan de en dags paus och två dagars paus (vanliga sex de två gångerna). Går ju hur bra som helst detta!! :O Önskar vi börja med det mycket tidigare, alla de månader vi knappt haft sex vid äl pga sambon känner press och får som en spärr. Nuu vill jag ha ett pluss så vi kan få ett efterlängtat barn i September!!!! Känner mig hoppfull för först gången på ett år :)

  • Rosenblad
    lisohl skrev 2017-01-06 12:47:46 följande:

    Roligt att höra att det funkar så bra för er! Håller tummarna stenhårt för er skull!


    Ja detta är det bästa som hänt, är så glad! :) Tack desamma :)
  • Rosenblad

    Oh Gud vilka äl smärtor jag har fått nu på kvällen.. spänner och brinner där inne och hoppar jag till i soffan så gör det ont. Tog nyss äl test för att se om ägget släppt men det är lika positivt som tidigare idag. Så det blir fram med plastsprutan ikväll med mannen och sen test imorgon igen! Vill ha äl nu!

  • Rosenblad
    Khaleesi85 skrev 2017-01-06 20:12:38 följande:

    Jag fick en konstig mellanblödning förut, är ju lixom 2 veckor kvar till Bim :-O visar sig om det kommer mer eller bara tillfälligt, kanske kroppen som fått fnatt så mensen kommer redan nu :/

    Men klart blev det inget den här gången kan ju mensen lika gärna komma nu, så man kan ta nya tag :-P


    Får ju hoppas det var en nid blödning! Jag fick blod vid äl en månad, aldrig hänt tidigare och hände inte igen.. antar det var när ägget släppte men konstigt att det bara hände en gång men blir aldrig klok på kroppen :)
  • Rosenblad

    Sådär, positivt äl test kl 9 imorse och nu kl 13 negativt så ägget har släppt nån gång dessa timmarna. Använde nyss plastsprutan med mannens spermier och vi kommer göra det ikväll igen :) wohoo detta går bra :D

  • Rosenblad

    Hur går de för alla? Min äl var i förrgår och använt plastsprutan med mannens spermier elva gånger runt äl, nu ska de fan bli något av detta.. Känner en sånn hopplöshet och känns som jag aldrig kommer bli gravid. Försök 16, vi har gett upp psykiskt men inte fysiskt. Kommer börja på utredning näst nästa vecka precis innan BIM och drömmen vore ju att få plussa och avboka den tiden. Kan ju alltid drömma...

  • Rosenblad
    anna7607 skrev 2017-01-09 10:45:22 följande:

    Jag hade i torsdags försök nr 20 nu är de bara att hålla tummarna hårt för oss alla


    Då vet du hur det känns för mig, denna starka längtan månad efter månad, snart år efter år känns det som.. Snacka om att glädjen kommer va stark när man äntligen får sitt pluss efter denna långa väntan :/ Trodde aldrig det skulle ta såhär lång tid och är så glad för tiden hos läkaren näst nästa vecka samtidigt som jag känner på mig att något är del. Men förhoppningsvis kan de göra något åt det. Väntan är absolut det värsta av allt!
  • Rosenblad
    Annisens81 skrev 2017-01-09 12:03:05 följande:

    Håller tummarna för er!

    Med nr 2 kämpade vi läääääänge!! Sen vände det! Har 4 idag:)!

    Är på äl+5 idag och letar symtom...


    Får hoppas det händer mig också och att denna väntan kan få sig ett slut. Alltid skönt att höra folk som lyckas efter många försök! Tack för tummhållandet och jag håller tummarna tillbaka :)
Svar på tråden Bim 16-20 januari