Inlägg från: Anonym (Sugen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sugen)

    Bra ställningar vid analt

    Tips sökes från er tjejer och kvinnor som brukar ha analsex med er partner.

    Hur ska man börja? Söker tips på en bra ställning för nybörjare som inte är så erfaren av analsex. Vilka ställningar har funkat bra för er i början?

    Allmänna tips i övrigt? Glidmedel?

    Min tjej är den av oss som vill testa. Vi har försökt ett par gånger men hon är trång och jag kommer liksom inte in. Har inte hittat rätt teknik eller rätt ställning.

  • Svar på tråden Bra ställningar vid analt
  • Anonym (Sugen)

    Jag tycker det är svårt. Kommer bara in lite med ollonet. Det är sjukt jävla skönt iofs men det tar tid och man måste ha tålamod med tjejens rumpa och ta det försiktigt försiktigt.. Jag klarar inte riktigt av det..

    Min kuk är nog inte riktigt byggd för analt. Jag vet inte vad det är men jag slaknar automatiskt när jag försöker. Har inte upplevt några jätteproblem annars att hålla ståndet utom nån enstaka gång naturligtvis. Eller möjligen i nån ställning som inte är skön eller bra alls..

    Men jag vet inte vad som händer när vi försöker där bak? Det är för trångt och ju mer jag trycket med kuken mot öppningen desto skönare blir det. Men det blir som ett visst tryck på kuken på fel sätt.. Så vips så slaknar jag. Jag kan inte riktigt beskriva exakt

  • Anonym (Sugen)
    100kgpappa skrev 2017-01-29 08:29:36 följande:

    Har ni värmt upp ordentligt då? Och hur van är tjejen din vid analsex? Är teknik från bådas håll att få till det bra.


    Hon är inte van alls. Nytt för båda..

    Jag vet inte om nån av oss riktigt vill det tillräckligt egentligen. Men det är inte jag som är helt drivande utan hon vill testa. Det är helt okej för henne att testa säger hon. -Kör på och prova säger hon..

    Men sen gör hon inte riktigt så mycket för att hjälpa till? Hon är ju dessutom lika ovan som jag..

    Jag klarar mig egentligen utan analt men lite nyfiken har jag blivit och efter som hon är så öppen (no pun intended) för det och när jag trycker ollonet mot öppningen är det skönt i sig bara det
Svar på tråden Bra ställningar vid analt