lillterror skrev 2016-12-31 08:00:25 följande:
Jag har en sån idétorka och hoppas på lite spännande tips av er! Imorgon är ju den officiella pizzadagen, och här är planen då att baka egen. Vi brukar göra "minipizzor"
på polarbröd, smidigt och enkelt och alla får det dom vill ha på sin lilla pizza. Men det känns som att det alltid är samma topping vi har. Tomatsås, ost, nötfärs och olika färska grönsaker och champinjoner.
Vad brukar ni ha på era pizzor? Inspirera mig

Äter även gärna vegetariskt!

Det blir mer en varm macka, om man ska fuska så är en tortilla rätt bra till ändamålet.
Själv gillar jag ha smakrika saker på pizzan, så smakrik ost, smakrik skinka och det som går uppgradera till smakrikt.
Mozzarella är ju som den är.
Samma fel som jag alltid gör hemma, och det är att m an vill ha på så mycket, så det blir för mycket.
Det blir gott som attan, men det blir svårhanterligt att hantera pizzan ifrån bänk, till plåt/sten eller vad man har.
Sen är det gott och dressa pizzan efteråt, em grönsaker och sås i någon variation.