Inlägg från: frökenmissy |Visa alla inlägg
  • frökenmissy

    Berätta om ett ligg

    Berätta om ett ligg du framför allt kommer ihåg. 

    Vem var det mer? 
    Varför kommer du ihåg just det ligget?
    Var det länge sedan?
    Vad hände sedan? 

    Ni fattar grejen. 

  • Svar på tråden Berätta om ett ligg
  • frökenmissy

    Jag är själv i 20 års åldern och ligger med en kille som är 5 år yngre än mig. Han må vara ung men jävlar han vet vad han gör. Vi började ligga för ett år sedan men av lite olika anledningar så avslutades det ganska abrupt. 


    Nu däremot, ett år senare träffas vi igen och jag har aldrig varit med om något liknande. Det är som att jag är Kär i vårt sexliv. Jag kan inte få nog. 


    Jag har varit med 40+ killar men detta är det bästa jag varit med om. 

    Nummer 1 -  Han är precis min stil, lång, välbyggd(på alla vis), skägg och ja han ser betydligt äldre ut än vad han är. 

    Nummer 2 - Vi klickar, från första gång så hade vi fantastiskt sex och det är som om det bara blir bättre och bättre. 

    Idag var han här och när jag hade duschat gick jag ut i mitt kök där han stod och väntade. Jag la en arm om hans midja och han gör sådär som i filmer. Han tar båda sina stora händer om mitt huvud och tar tag i typ min nacke och hår. Sen puttar han mig mot sängen (bor i en etta) samtidigt som han kysser mig. 

    Han trycker ner mig i sängen och när han ligger över mig så är det som om hans hår liksom bildar en mur runt våra ansikten. Vi blandat tittar varandra i ögonen och kysser varandra och. Ja jag vet inte vad jag ska säga det är magiskt. 

    Han får bara mig att komma gång på gång och när jag är med honom så är det som att inget annat existerar. 

    Det bästa, inga känslor. Alltså vi har roligt ihop men vi är väldigt överens om att vi aldrig hade fungerat som par. Men Ja Jag  är kär, kär i vårt sex med varandra. 

  • frökenmissy
    Anonym (Hur länge ?) skrev 2017-01-03 01:30:51 följande:

    Det låter intressant vad du skrev, men jag undrar hur lång tid tål han i sexet innan han kommer (kuk i fittan) och vilka ställningar brukar ni använda mest samt är ni fast KK just nu eller har du andra sexpartner vid sidan ?


    Han klarar sig länge, Ibland så liksom pausar vi då vi nästan tar ut oss båda två. Ibland håller vi om varandra, i bland är han i mig men vi mest myser och tar på varandra. Samlar mer kraft liksom. Så om man räknar allt ihop så kan vi hålla på så flera timmar. Nu igår var vi väl hemma hos mig runt 17 och han kom inte förens vid 20-tiden och då var både han och jag rätt så slut. Det är som att han kan hålla på hur länge som helst. Han brukar komma när jag ber honom, olika lång tid från gång till gång. 


    Vi har inte pratat så mycket om det, men jag hade nog känt att jag kunnat dra hem en kille från krogen någon gång men jag vet inte om jag hade nämnt det för honom. Jag vill helst inte tänka på att han är med andra även om jag förstår att han kanske är det ibland. Men tänker bara att jag inte vill veta om det helt enkelt. Tror inte heller han hade velat veta om jag ligger med någon annan.  
    Just nu är han min enda kk, känner för tillfället inte för att ligga med någon annan heller. 

Svar på tråden Berätta om ett ligg