Inlägg från: Anonym (eee) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eee)

    Berätta om ett ligg

    frökenmissy skrev 2017-01-02 23:37:09 följande:

    Berätta om ett ligg du framför allt kommer ihåg. 

    Vem var det mer? 
    Varför kommer du ihåg just det ligget?
    Var det länge sedan?
    Vad hände sedan? 

    Ni fattar grejen. 


    Mitt klart sämsta! 
    Engångsgrej, jag ville mest bara testa att ha sex med någon jag inte var kär i -  Funkade dåligt kan jag säga - aldrig mer gör jag så! 

    Killen var oattraktiv men jag tänkte att jag inte skulle vara fisförnäm utan ge grabben en chans. Kom hem till honom, han hade sagt vi skulle fika men det enda han hade var kranvatten - rätt tydligt att han tänkt att vi bara skulle ha sex direkt. Blev faktiskt lite besviken redan där på att han hade så dåliga "social skills" liksom. Att han inte kunde anstränga sig att köpa hem lite bullar när man har en dejt. Vi pratade i ca en timme, sen kysste han mig. Jag blev överraskad hur bra han var på det så jag tänkte att det här kan bli bra ändå. 
    Vi flyttade oss in i hans säng, av med kläderna och där påbörjades det mest knasiga jag varit med om faktiskt. Han verkade tro att man måste hinna med så många olika ställningar som möjligt på kortast tid. Jag hann ju knappt komma i stämning innan han bytte, och då kom jag av mig i känslan. Flera ggr hände detta och när han till slut försökte böja  upp mina ben mot väggen så fick jag lov att avbryta. Jag var så lite sexsugen! Kände mig som en trasdocka. Jag försökte spela cool, sa bara att nej, det här funkar inte för mig. Tack och lov slutade han, men la satsen på mitt ben - läckert (not!). Gick hem och ville aldrig mer träffa karl'n. 

    Synd att jag kommer ihåg det så bra! 
Svar på tråden Berätta om ett ligg