Inlägg från: Anonym (Första och bästa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första och bästa)

    Berätta om ett ligg

    Kommer ihåg med min allra första pojkvän. Vet inte vilket ligg det här var i ordningen men allt var så underbart fint och romantiskt. Han var mer nervös än mig vi låg och pussades i hans säng i hans pojkrum. Hånglade riktigt länge och hela jag pirrade av förväntan. Ett plagg i taget försvann medans vi kysstes och fumlade smekte/tafsade på varandra. Han penis var alltid stenhård och han kom ofta innan vi ens hade börjat. I min hand, på sig själv eller i min mun (men jag spottade ut) det flög iväg långt och kunde hamna lite var som helst. Fortsatte bara hångla så var han redo igen. Omgång två tog lite längre tid men inte så mycket. Då kom han fort i mig i vilken ställning vi nu försökte oss på.

    Han sa alltid "Jag älskar dig *mitt namn*" jag sa jag älskar dig också. Fick väl själv orgasm en gång av tio kanske men det gjorde absolut inget för det var helt fantastiskt ändå. Har aldrig känt mig så älskad och trygg med någon som med honom. Han var min pojkvän och min allra bästa vän samtidigt. Vi träffades varenda dag, gick i samma klass. Gick hand i hand till skolan, åt i skolan ihop, spenderade så mycket tid vi bara kunde ihop... sov ofta över hos varandra hade sex på morgonen och kvällen. Mina föräldrar gillade honom (men vet inte om de visste att vi hade sex) hans föräldrar gillade mig. Han älskade mig och jag älskade honom. Han var faktiskt helt perfekt på alla sätt och vis.

    Av någon dum jävla anledning dumpade jag honom, var nyfiken på andra killar (speciellt en riktig skithög) och det var det dummaste jag nånsin gjort...över tio år senare och jag känner mig fortfarande som en idiot. Han är gift och har två små barn och verkar lycklig...jag är olycklig. Tänk hur de vart om jag hade haft en halv hjärna åtminstone? Då hade vi vart gifta idag. Lyckligt gifta.. kanske också haft två barn och jag hade levt ett bra liv istället för vad nu för ursäkt till liv jag lever idag. Nyss dumpat senaste losern, bråk om en tidigares helger med mitt barn som vill träffa sin pappa men en pappa som inte orkar träffa sitt barn varannan helg...hade han min första kärlek betett sig så? Knappast. Jävla skit alltså. 

Svar på tråden Berätta om ett ligg