• typ89

    BIM 20-28 Februari

    Hej hoppar in här i tråden om det går bra:) Fick mens igår och bim ca 28 februari. Är det någon här som också fått oregelbunden cykel av amning eller efter graviditeten? Jag ammar bara lite och barnet är nästan ett år så tycker inte det borde påverka mdm vad vet jag.

  • typ89
    Tumvante skrev 2017-01-31 22:32:16 följande:

    Jag! Har mens nr 4 sedan graviditet och amning. Dottern är 15 månader och jag ammar 4-5 ggr/dygn. Tror att det påverkar lite här... ammade tokmycket mellan jul o nyår, då hon var sjuk, och mensen nu kom senare nu i jan...


    Ja då kan nog lite påverka också. Hoppas att det går att bli gravid ändå. Han vill nog inte sluta amma helt än. Kul att någon mer ammar ett lite större barn. Känns som att folk ibland tycker att man borde slutat nu...
  • typ89
    Tumvante skrev 2017-02-01 21:33:41 följande:

    Min dotter älskar att amma. Jag bryr mig inte vad andra tycker. Man gör det som passar bäst för sin egen familj. WHO rekommenderar amning till två år, så det brukar jag säga när folk antyder att det nog är dags att sluta när hon är så stor. Men jag satsar på att fasa ut amning innan nr tvås ankomst


    Ja klart att alla ska göra som dom vill. Min son älskar med att amma. En liten mys stund:)
  • typ89

    Jag har blivit förkyld och så. Är på dag 12 i cykeln. Har äl allt mellan dag 14-21.Hade ni tagit ipren eller hoppat över det? Tänker att det ska väl hämma ägglossningen men alvedon hjälper sådär.

  • typ89
    Charlizee skrev 2017-02-11 12:45:18 följande:

    Jag har hört man ska försöka undvika Ipren om man försöker bli gravid... för mig hjälper också Ipren bättre än alvedon men jag försöker hålla mig från båda.


    Har också hört det....kompromissaDe och tog någon enstaka. Håller mej till alvedon. Man får ju inte va för sjuk heller så att man inte orkar få till det;)
  • typ89
    yennie84 skrev 2017-02-11 16:06:51 följande:

    Morgonens


    Det syns ju tydligt. Vilken dag är du på?:) säkert bara lite tidigt för det digitala att slå över ( såg dej i en annan tråd)
  • typ89
    yennie84 skrev 2017-02-13 05:29:35 följande:

    Får jag skrika rätt ut???


    Härligt att det bara var lite tidigt innan. Grattis!!
  • typ89
    Skrutt 83 skrev 2017-02-14 11:37:04 följande:

    Blä blä blä vad jag känner mig depp. Känner mig helt övertygad om att det inte tog sig denna månad, osäker på om något ägg ens släppte. Normalt sätt brukar mina bröst bli super ömma och ömma samma dag som tempen stiger, dvs när ägglossningen inträffat. Denna månad känns det absolut ingenting i brösten, ingen svullnad ingen ömhet. När man läser är det ju progesteon och östrogen som ger ömhet i brösten så därmed känns det hopplöst :(

    Enda jag märkt av är lite små stick på vänster sida och igår rikliga vita flytningar (ursäkta info) dessa har jag haft tidigare de gånger jag varit gravid. I dec när jag fick vårt mf/utomkveds så var det brösten som avslöjade att jag var gravid. De var svullna och galet ömma, superådriga och bröstvårtorna ändrades... så känns rätt hopplöst redan på äl+4.. för om jag inte har tillräckligt med östrogen eller progesteon kan det ju inte bli någon bebis även om äl skulle inträffat...


    Peppar lite med att du har ju ändå nåt symtom som du har haft innan när du vart gravid. Det är ju inte säkert att det blir likadant varje gång:)
  • typ89
    Skrutt 83 skrev 2017-02-14 12:02:58 följande:

    Tack snälla för pepp! Så är det ju verkligen men känner mest oro för att äl inte ens var.. inget släppte kanske? Idag är flytningarna inte alls som igår, när jag varit gravid innan har de hållit på och varit rikliga fram till bim men annars brukar de vara en "torr" period från typ äl+3 till bim.. får hoppas dem tar fart igen mao


    Det är lätt till att man blir lite depp. Inte konstigt för det är så mycket man inte kan styra själv med att om man blir gravid eller inte. Inte så många som får veta om dom verkligen haft äl tex...men har du äl tester så kan du ju testa och se om du får utslag i några dagar? Äl kan ju ev bli försenad.
  • typ89
    Skrutt 83 skrev 2017-02-14 12:53:00 följande:

    Nej man känner sig lite maktlös. Testen var ju positiva den 8:e för att sen vara blanka igen och tempen steg den 11 så gissar äl var den 10:e som även appen sa. Kanske är kroppen lite konstig efter mf också..


    De låter ju som äl då eftersom du tempar med. De kan den ju asolut bli. Hoppas på en bebis den här gången!

    Själv tror jag att vi missade äl för vi va sjuka. Fick ont i vä äggstock natten mellan dag 13-14 :/ hade 2 mf innan sonen så räknar nästan med minst ett innan nästa barn.
Svar på tråden BIM 20-28 Februari