• FridaB92

    BIM 20-28 Februari

    Tänkte också hoppa in i denna tråden. Har haft hormonspiral i 8 år. Tog ut den 27/1 och fick mens redan dagen efter. Nu ska här bakas bebis! ???? Jag har ingen aning om hur min cykel ser ut överhuvudtaget men GISSAR på bim runt 23e feb. Första försöket på gång nu alltså ????. Har börjar med ÄL-stickor men ej fått nått utslag på dom än.

  • FridaB92

    Positivt ÄL-test från Clearblue idag, yeeey hur glad som helst! Älskar att det var då tydligt. Glad smileygubbe liksom. Bra för mig som är lite av ett kontrollfreak när det kommer till testandet. Höll på att slita mitt hår när jag satt med stickorna från RFSU....

    Vad använder ni andra här på tråden för stickor eller kör ni utan? Vore roligt att läsa :). Lite av en nybörjare. Inne på första försöket och inga barn sedan innan :)

  • FridaB92
    Tumvante skrev 2017-02-09 20:16:09 följande:
    Jag körde inget sånt med första, men nu på försök nr 4 köpte jag ett gäng billiga stickor. De ska vara lika känsliga som de dyrare ju... men, blir inte klok på dem kanske Hade utslag i söndags på första Stickan jag ens testade på, men läste av sent, och man ska helst läsa inom 10 min... vi får se, testar vidare i cyklussen, och kommer ingen stegring, gissar jag att jag bara har ovanligt tidig ägglossning,

    Hoppas det tar sig för oss nu! Det gick på första försöket för oss med dottern
    Ja, det märkte man verkligen.. det där med ju dyrare ju känsligare. Värt pengarna iaf tycker jag :). Fick verkligen svart på vitt... maximal fertilitet efter några min.

    Spännande att få koll på sin cykel igen... haft hormonspiral i 8 år ju :) inte mycket man kommer ihåg om sin mens från när man va 17 :)

    Hoppas verkligen.. ska bli kul att följa dig och alla.. hoppas på många pluss i tråden i slutet på månaden.
  • FridaB92
    Charlizee skrev 2017-02-09 17:29:37 följande:
    Vad kul :)

    Jag är också lite av en kontroll/ testfreak så har beställt på nätet från testlagret. Använder de i kombination med app:) Det har jag gjort med våra två andra barn och det har gått fint så hoppas det gör detsamma denna gång!
    Haha! Det blir lite som ett beroende det där med att testa.. på gott och ont kanske.

    Ja, hoppas att det går vägen även denna gången för dig :)
  • FridaB92

    Någon annan som har "ont" nu vid äl? Ont och ont är väl och ta i men har en sån obehaglig känsla i ländryggen och fram... påminner lite om mensvärk.
    Hoppas inte det är tant röd iaf...:O

  • FridaB92
    yennie84 skrev 2017-02-10 17:50:43 följande:

    Kunde inte hålla mig. Köpte två CB early nu, kissade på em (1 timma efter jag kissat) och visst fan är det ett streck???? Sorry för spam nu


    Ser också streck!! :D grattis!
  • FridaB92
    EELL skrev 2017-02-12 15:11:09 följande:

    Hur har era äl-test sett ut när dom varit positiva? Jag trodde att strecken skulle va lite starka men när jag sett endel bilderna verkar de ju inte som att de alltid är så men att folk tolkar de som positivt ändå. Blir helt förvirrad.

    Vad skulle ni säga om detta?


    Mina äl-test har sett ut som dina. Aldrig typ fått ett starkare streck än kontrollstrecket. Inte ens när det digitala från CB visade maxfertilitet.

    Men det där sista testet ser ju positivt ut i mina ögon :)
  • FridaB92

    Nya spännande symtom här! (Haha... överanalyserar.se). Ömma bröstvårtor, inte brösten, bara bröstvårtorna haha XD och idag känns det som jag har uvi (förutom att det inte svider när jag kissar) och stickningar i livmodern. Behöver ju inte vara nått, men man hoppas ju innerligt att nått har hänt där inne. Har ju som sagt inte haft varken mens eller mensvärk på 8 år och detta är 1 mån helt utan preventivmedel. Så svårt att säga om det är gravidsymtom eller nått annat typ.. pms haha. Vad tror ni tjejer? :)

    Nån annan som har lite symtom att dela med sig av? :)

  • FridaB92
    jhk88 skrev 2017-02-13 20:38:59 följande:
    Det låter lovande! Såååå drygt att vänta på BIM, man överanalyserar varenda känning....

    Själv har jag molvärk, ömma bröst, sjujävla humör (stackars sambo) och sug efter saker... Tror dock att det är mer pms än graviditet... :(
    Hoppas hoppas! Det är jättedrygt att vänta ja :o

    Kan lika gärna vara en bebbe ju :) hoppas du plussar!
  • FridaB92
    Charlizee skrev 2017-02-13 21:07:36 följande:
    Har du också BIM 23:e? :) då är vi minst tre på samma dag!

    Någon mer här inne som har BIM 23:e?
    Har också bim 23:e :)
Svar på tråden BIM 20-28 Februari