• Charlizee

    BIM 20-28 Februari

    Mia therese skrev 2017-02-06 10:29:37 följande:

    hej

    Har en fråga gällande ÄL-testen. På mina (köpta via NC) står det klart och tydligt att om inte strecken är någorlunda jämnstarka så är testet negativt. (Visar tom en bild på ett halvstarkt streck. ) Men i många trådar här på FL pratar man om stegring.

    vad säger ni? Har jag missförstått det?


    Mina test brukar bli starkare ju närmare ägglossning jag kommer, tror kanske det är det som folk menar med stegring?
  • Charlizee

    Vill bara dagarna jag kan börja testa med gravidstickor ska vara här... vilka test har ni andra? Billiga från nätet eller dyrare typ CB?

  • Charlizee

    Vet någon hur snabbt ÄL-testen sjunker efter en ägglossning? Testade igår och starkt utslag, testade imorse och ganska starkt sen nu på kvällen väldigt svagt....? Sjunker hormonnivåerna så snabbt?? Eller hade jag druckit för mycket under dagen idag? Enligt testerna hade jag alltså ÄL igår (hoppas då mannen är bortrest nu ;)) men enligt appen ska jag ha idag eller imorgon... förvirrad är bara förnamnet, haha!!

  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-02-09 06:49:08 följande:

    Appen din verkar stämma för äl inträffar 24-48 h efter positivt test. Så om testet var positivt i tisdags bör du ha äl antingen igår onsdag eller idag torsdag


    Tack för ditt svar, det är så förvirrande med alla test. Vi hade sex söndag, måndag och tisdag - tror ni fortfarande det finns chans då? Nu är mannen bortrest så har/kommer ju missa själva ÄL dagen :(
  • Charlizee
    yennie84 skrev 2017-02-09 08:44:23 följande:

    Någon mer än jag som ser strecket i den stora rutan clear blue early


    Jag ser :) Grattis!!!!!
  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-02-09 09:22:01 följande:

    Det kan absolut räcka. När jag blev gravid med vårt första barn hade vi sex som mån och onsdag, äl testet positivt torsdag och äl fre eller lör.

    När jag blev gravid här i dec som ej gick vägen blev jag oplanerat gravid hade vi sex 4 och 5 dagar innan äl (sen bara avbrutet, något vi haft i 3 år utan att något hänt)

    Jag upplever att det är väldigt goda chanser just när man har ett par dagar innan. Spermierna lever ju ett par dagar och väntar in ägget. Nästan större chans än om man bara kör vid äl för då ska de hinna dit och befrukta innan ägget dör. Hoppas på seglivade rackare här också då vi hade sex i tisdags, igår var testet positivt men vi fick inte till det då vi båda mådde dåligt och var hängiga. Idag var testet negativt igen och mkt känningar i äggstockarna när jag vaknade så misstänker äl var imorse. Ska få till det i kväll så hoppas jag vi kan lyckas ändå


    Tack nu blir jag lite hoppfull:) Jag hoppas min man har envisa rackare och det räcker för att få plussa om ett par veckor. Sa till mig själv förra månaden jag inte ska testa innan BIM men börjar redan bli sugen, haha!! Svårt att inte testa när man har 10 test liggande hemma...

    Hur tidigt här inne har ni plussat?

    Hoppas vi får en sida full av positiva test:)
  • Charlizee
    yennie84 skrev 2017-02-09 09:28:19 följande:

    Tack vågar inte hoppas än fortfarande några dagar kvar till BIM 


    När har du BIM? :)
  • Charlizee
    FridaB92 skrev 2017-02-09 16:17:53 följande:

    Positivt ÄL-test från Clearblue idag, yeeey hur glad som helst! Älskar att det var då tydligt. Glad smileygubbe liksom. Bra för mig som är lite av ett kontrollfreak när det kommer till testandet. Höll på att slita mitt hår när jag satt med stickorna från RFSU....

    Vad använder ni andra här på tråden för stickor eller kör ni utan? Vore roligt att läsa :). Lite av en nybörjare. Inne på första försöket och inga barn sedan innan :)


    Vad kul :)

    Jag är också lite av en kontroll/ testfreak så har beställt på nätet från testlagret. Använder de i kombination med app:) Det har jag gjort med våra två andra barn och det har gått fint så hoppas det gör detsamma denna gång!
  • Charlizee
    Tumvante skrev 2017-02-09 22:20:38 följande:

    Så här... ikväll blir det nog inget. Sorry för spam. Körde lite stickor i dec, och inget som var så här solklart då.


    Härligt, vilket starkt streck :)!!
  • Charlizee
    typ89 skrev 2017-02-10 13:28:42 följande:

    Jag har blivit förkyld och så. Är på dag 12 i cykeln. Har äl allt mellan dag 14-21.Hade ni tagit ipren eller hoppat över det? Tänker att det ska väl hämma ägglossningen men alvedon hjälper sådär.


    Jag har hört man ska försöka undvika Ipren om man försöker bli gravid... för mig hjälper också Ipren bättre än alvedon men jag försöker hålla mig från båda.
Svar på tråden BIM 20-28 Februari