• Sussies

    Ont av Ergobaby!

    Som rubriken lyder- jag tycker inte alls den lever upp till förväntningarna! Trodde jag skulle kunna bära i timmar utan minsta känning, o visst denr skönare än äldre modeller av baby Björn, men ont får jag! I svanken o i axlarn. Den är svår att ställa in tycker jag, att remmarna o allt sitter som de skammen jag tror gjort rätt. Höftbältet sitter typ i midjan o liksom tar stöd på höftbenets överkant.

    Hur upplever ni andra som prövat? Är der verkligen bara skönt?

  • Svar på tråden Ont av Ergobaby!
  • Sussies

    Hm. Jag kanske måste flytta ner den till höften då. Hade där först men det kändes inte heller bra o han var onte i pusshöjd..

  • Sussies

    Nu prövade kag att sätta bältet längre ner men då måste jag ju släppa efter på axelbanden o då åker han ner jättelångt, ser inte rätt ut. O spänner jag åt axelbanden hamnar tyngden där. Jag blir galen!! O i bruksanvisningen står bara hur det ska se ut, onte hur man gör. Bär en 7 veckors så han sitter så högt det går.

  • Sussies

    Har testat sjal o blir inte klok på den tyvärr. O bebis bara skriker så det är svårt att pröva längre stunder. Jag är mer för sele. Klickklick o sen klart liksom.

  • Sussies

    Har flyttat ner bältet så det sitter på höften, o jag tror att jag hade det lite framåt lutat förut, drog upp det lite i fram så att det är rakare. Ff känns selen, hade förväntat mig att den inte skulle kännas så mkt, men nu vet jag ibte ombudet kanske snarare är så att jag är liksom "teött" i ryggen redan som utgångspunkt, så då böir ju minsta påfrestningar g såklart värre.

  • Sussies

    Jag har nog iofs rätt känslig rygg. Jag är rött lång, 173 men långa ben o rätt kort överkropp. Kanske blir bättre när bebis växer!

Svar på tråden Ont av Ergobaby!