Inlägg från: Intenuigen |Visa alla inlägg
  • Intenuigen

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    KillBill skrev 2017-02-03 18:02:49 följande:

    I den här tråden tänkte jag att vi samlar tankar om moderatledningens beslut att inleda samarbete med Sverigedemokraterna, ett parti med rötter i nazism, rasism och främlingsfientlighet. 


    Fast spelar det någon roll? Moderaterna har ju velat få bortvälfärdssamhället genom att överbelasta det. Och då vi snart är där med med sossarnas politik, så blir det ju som pest eller kolera. Båda sidornas punkt 1 2 3 har ju varit att bygga ett mångkulturellt liberalt samhälle med öppna gränser. Så struntsamma vems fel det är! Alla har ju snart fått som de velat och antagligen bara vill hålla sig kvar vid kött-grytorna och skylla på varandra.
  • Intenuigen
    KillBill skrev 2017-02-12 10:50:58 följande:

    Detta.

    För övrigt så borde ingen lita på resultaten av opinionsundersökningar som är baserade på självrekryterande paneler. 

     


    Att några Mp are har bytt och en undersökning i "rätt" områden säger inte ett skit. Lika sant som att det va 90% säkert att Hillery skulle vinna eller att England helt säkert skulle stanna i EU. Lär du dig ingenting om fake-news och propaganda ?
  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-02-12 11:59:52 följande:

    "Oklara människor??? Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta. Seså. Hoppa iväg nu och hitta lite fler kommunister. Du vet det finns en bakom varje buske

    Du har ingen aning om vad jag har för åsikter om något förutom möjligen min inställning till främlingsfientliga och rasistiska SD.


    Är det främlingsfientligt att undra varför man lägger otroligt mycket pengar på " barn" som inte öns kommer från Syrien? Eller om vi hade släppt in en stor mängd norska-barn i landet, där merparten aldrig kommer att få ett jobb. Och då undra om det verkligen är en bra ide att släppa in fler Norrmän då de områden de bor i tyvärr blivit en ekonomisk och kriminell katastrof .

    Det är helt ok att vilja ha öppna gränser och ta bort nationalstaterna, man får tycka att det är en bra ide.

    Men se till att argumentera om fördelarna med det isf, jag vill gärna veta hur bra det kan bli och hur det kommer se ut ekonomiskt.

    Men att sitta och gnälla om rasism duger inte längre, det är helt urvattnat och bara ett barn tror att det handlar om rasism/ främlingsfientlighet .
  • Intenuigen

    [quote=77404054][quote-nick]KillBill skrev 2017-02-12 12:15:32 följande:[/quote-nick]

    Haha, du är för rolig du

    När skrikhögern beskyller de etablerade partierna/ etablerad media för fake-news så kan det nog inte bli mer fake news.

    [/quote

    Allt jag har läst ang lönsamhet med invandring, typ Sandviken-rapporten mm har varit fake-news. Hjälper gärna flyktingar, men det kommer alltid kosta pengar. Och är något man gör för att vara snäll.

    Jobbar inte både sossar och alliansen för agenda 2030, där nationalstater ska upphöra och för öppna gränser?

    Kom gärna med 1 ända ny länk, det räcker för mig.Inga gamla som ni redan kört, där ni har fått byxorna ned-dragna år efter år.

    Dvs vänster, höger eller liberala tankesmedjor är inga sanningssägare, utan det är vinklingar propaganda och eller lögner/ töjningar av sanningen.

    Kan inte tänka mig att ni inte begriper det själva och helt saknar läsförståelse och slutledningsförmåga, trotts att det verkar så.

    Antingen är ni helt efterblivna eller så kör ni propaganda och fake-news medvetet.

    Och jag vet att jag själv är uppväxt med propaganda, men för helvete någon form av läsförståelse och slutledningsförmåga måste man man väl ändå kunna kräva av en vuxen människa.

Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten