Inlägg från: Anonym (ab) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ab)

    Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?

    Anonym (Fi) skrev 2017-02-09 16:08:48 följande:

    Skulle korta tjejer vara mer slampiga?
    Det finns tyvärr en del som tror det.
    Överallt skrivs det skit om korta tjejer på forumet!


    Sluta skriv skit om korta tjejer och håll dig till ämnet.
  • Anonym (ab)
    Pussan skrev 2017-02-18 23:30:26 följande:
    Oh my god....du kanske ska jobba lite på dina komplex.
    Kanske tänka precis tvärtom?
    Om en brud i 30+ åldern som har haft tonvis med kukar i sig fastnar för just dig - då kanske du har något som alla de andra saknat? Det kanske är den utltimata komplimangen att hon vill stadga sig med dig och sluta knulla runt!
    Fast om en kvinna väl har vant sig med mycket variation, spänning och omväxling, och blivit bortskämt med detta, så kommer hon bli uttråkad när det blir enahanda. Människan är ett vanedjur.
  • Anonym (ab)
    Anonym (Erfaren man) skrev 2017-02-19 08:36:54 följande:
    Menar du att det bara gäller kvinnor? Eller hur tänkte du? Om det också gäller män skulle det ju innebära att ett parförhållande där den ena eller båda parterna har haft flera sexpartner inte kan överleva. Åtminstone inte som monogama förhållanden. Jag tror du har fel.
    Jag tror det gäller bägge könen, men antalet män som fått ligga runt är klart lägre än antalet kvinnor. Om bägge i parförhållandet gjort det så kommer de förmodligen överens om någon form av öppet eller polyamoriskt förhållande eller så varar det inte så länge. Numera är det väl snarare regel än undantag att ett förhållande inte varar livet ut, förutom hos den äldre generationen som med dagens mått har haft få partners.
  • Anonym (ab)
    Anonym (Petra) skrev 2017-02-19 16:47:44 följande:

    Jag är kvinna och skulle inte vilja vara ihop med en man som haft många sexuella relationer.


    Vad är många enligt dig och är du själv erfaren? Skulle du kunna acceptera en man som är oskuld? Om inte, inom vilket min/max-intervall bör han ligga? Observera att flertalet män brukar överdriva antalet tidigare sexpartners för att stiga i värde i kvinnans ögon och inte bli utskämda och ratade.
  • Anonym (ab)
    Anonym (..) skrev 2017-02-19 20:11:28 följande:
    Hur får du ihop att fler kvinnor får ligga runt än män? Har kvinnorna sex med spöken eller? Berätta gärna hur du får ihop det där rent matematiskt..
    Vad menar du?
    Kvinnor är avsevärt mer selektiva, så eftersom fler män väljs bort får färre män möjlighet att ligga med ett stort antal partners.
    Män väljer däremot sällan bort kvinnor och tar gladeligen tillvara på de få tillfällen som erbjuds, så därför har fler kvinnor möjligheten att ligga med ett stort antal.
  • Anonym (ab)
    Gung Ho skrev 2017-02-21 00:54:29 följande:
    ...och de riktiga männen (dvs inte källarnördarna som bor i mammas källare och tillbringar nätterna med att visa sitt mod framför skärmen, fnittra och skriva kvinnofientliga kommentarer....och drömma om den dagen de faktiskt får nudda ett bröst..), de träffar starka kvinnor oberoende antal partners... ;)
    Beroende på hur man ser det. En historik med stort antal tidigare partners kanske indikerar att dessa kvinnor är svaga i köttet, snarare än starka?
  • Anonym (ab)

    En fråga av större relevans vore väl:

    "Skulle hon ändå kunna tänka sig att bli tillsammans med dig?

    Förmodligen inte.

    Då hon redan testat ett stort antal killar har hon säkerligen hunnit bli både bortskämd och avtrubbad med sådant att ingen mer duger. I varje fall inte för sex, men kanske för att försörja henne och ställa upp med andra sorters tjänster.

  • Anonym (ab)
    Anonym (visst) skrev 2017-03-16 10:59:21 följande:
    Jasså, inte enligt min erfarenhet. Men ni kanske är så pissiga i sängen att era tjejer tröttnar på er.
    Inkontinens är ingen höjdare.
  • Anonym (ab)
    Anonym (GY) skrev 2018-11-24 17:11:34 följande:
    Han tycker garanterat att det är äckligt. Att inte ha ett fint förflutet är aldrig bra och det är nog svårt för de flesta män att riktigt respektera en sån tjej.
    Vad som är "fint" är en tolkningsfråga.
  • Anonym (ab)
    Anonym (Slumpa) skrev 2018-11-25 01:29:52 följande:


    Men kallar ens en tjej för slampa.. fan vad arg jag blir! Tjejer har samma rätt som killar till ensexualitet, vad gör dig till bättre, duktigare och mer värdefull en denna tjejen du talar så nedlåtande om. Fy fan avskum, sitter och gömmer dig baken ett anonymt nick och dömmer tjejer. Ta din bittra inställning och stoppa upp den där bak!


    En fin tjej vårdar sitt språk och debatterar hövligt och sakligt utan några personangrepp eller känsloargument.
Svar på tråden Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?