Inlägg från: Anonym (Erfaren man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Erfaren man)

    Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?

    Jag träffade min blivande fru mitt i livet. Jag visste hon varit singel i närmare 20 år och att hon varit med många män. Inte brydde jag mig om det! Hon valde ju att vara med mig. Nu har vi varit ett par i 10 år och gifta i 6 år. Aldrig att jag skulle förakta henne för hennes tidigare leverne. Jag älskar min levnadsglada kvinna. Utan den inställningen hade hon vare sig haft många män eller mig som sin make. Det var den öppna, glada, smarta, humoristiska, självständiga och otroligt vackra kvinnan jag föll för.

  • Anonym (Erfaren man)

    Jag blir mörkrädd över vilka hemska åsikter många inlägg här speglar. Uttryck som spermahink och slampa för att beskriva en kvinna vittnar om en kvinnosyn som hör hemma bland primitiva, oupplysta och intoleranta småpojkar.

  • Anonym (Erfaren man)
    Pussan skrev 2017-02-18 23:30:26 följande:

    Oh my god....du kanske ska jobba lite på dina komplex.

    Kanske tänka precis tvärtom?

    Om en brud i 30+ åldern som har haft tonvis med kukar i sig fastnar för just dig - då kanske du har något som alla de andra saknat? Det kanske är den utltimata komplimangen att hon vill stadga sig med dig och sluta knulla runt!


    Ungefär så ser jag på mitt och min frus förhållande. Hon hade varit singel i en massa år och inte legat på latsidan vad gäller män. Nu har vi varit ett par i drygt 10 år. Hon har blivit MIN trogna partner trots att det funnits gott om alternativ.
  • Anonym (Erfaren man)
    Anonym (ab) skrev 2017-02-18 23:55:30 följande:

    Fast om en kvinna väl har vant sig med mycket variation, spänning och omväxling, och blivit bortskämt med detta, så kommer hon bli uttråkad när det blir enahanda. Människan är ett vanedjur.


    Menar du att det bara gäller kvinnor? Eller hur tänkte du? Om det också gäller män skulle det ju innebära att ett parförhållande där den ena eller båda parterna har haft flera sexpartner inte kan överleva. Åtminstone inte som monogama förhållanden. Jag tror du har fel.
  • Anonym (Erfaren man)
    snuttplutt skrev 2017-02-19 11:18:52 följande:

    Jag röstade ja. men inte säker på att jag skulle äcklas av det. Gillade jag tjejen och hon var seriös med mig, då skulle jag skita i hennes historia.


    Betyder det att du kan bli tillsammans med en tjej du inte gillar och som inte är seriös med dig, förutsatt att hon är oskuld? Det är nåt med logiken som haltar.
  • Anonym (Erfaren man)
    snuttplutt skrev 2017-02-19 11:26:14 följande:

    Håller med, din logik stinker, varför skulle jag bli ihop med en tjej jag inte gillar?


    Precis! Därför saknar ju hennes historia betydelse. Ändå röstade du nej.
  • Anonym (Erfaren man)
    Pussan skrev 2017-02-19 21:34:14 följande:

    Så bra! Hon har provat det hon ville prova, och nu har hon fastnat för dig. Perfekt!


    Ja. Vi har ett grymt sexliv också. Jag var väl inte direkt nybörjare heller. Men tillsammans har vi tagit det ett par steg längre.
  • Anonym (Erfaren man)
    Anonym (Erfaren man av sexköp?) skrev 2017-02-21 18:32:36 följande:

    Vad har du erfarenhet måste jag fråga om? Att ligga med horor?

    Eftersom du blir så upprörd att män inte vill bli tillsammans med slampor så måste jag fråga vad detta kan bero på....


    Beträffande kvinnor har jag några längre förhållanden och ett antal kortare förhållanden i bagaget. Samtliga med självständiga, framgångsrika och fria kvinnor som inte låtit sig begränsas av trångsynthet. Såna kvinnor är synnerligen attraktiva som jag ser det, även om de råkar vara sexuellt frigjorda. De kan möta mig på den nivå jag själv befinner mig, i alla avseenden. Jag har däremot ingen erfarenhet av prostituerade som du insinuerar. Den definition av slampa som du använder existerar inte överhuvudtaget i min föreställningsvärld. Möjligen skulle man kunna tillskriva dig själv det epitetet på basis av vad du låter oss förstå i det du skriver. Förutsatt att manliga slampor existerar förstås.

    Beträffande mina övriga erfarenheter är det såna som traditionellt brukar anses som mycket manliga. Men det var väl inte dessa du frågade efter.

    Avslutningsvis krävs det en hel del mer än dina inskränkta inlägg för att göra en man som mig upprörd. Jag roas snarare av dem. Annars skulle jag inte bemöda mig att besvara dig.

    Jag är tämligen trygg i min manlighet och behöver inte förhäva mig på andras bekostnad, framförallt inte på kvinnors.
  • Anonym (Erfaren man)
    Anonym (Valfrihet) skrev 2017-02-22 10:12:18 följande:

    Tveksamt. Att du känner att du behöver skryta med dina agna sexuella framgångar och din egen person, samtidigt som du försöker trycka ned männen du svarar och kalla dem pojkar, visar att du sannolikt är allt annat än speciellt trygg.

    Väldigt få faktiskt trygga män beter sig så, det är nästan alltid män som inte riktigt är nöjda, antingen med sin karriär, sina vänner eller sitt kärleksliv, eller något annat. Jag tror det är nåt som skaver.

    Om du är faktiskt trygg så skulle du kunna bidra till tråden och lyfta fram kunskap och inte bara ägna dig åt dig själv och masturbera med dina egna demoner i den.


    Jag tycker inte jag skrutit över mina egna sexuella framgångar. Inte heller om mig själv i övrigt. Jag fick en fråga om mina erfarenheter som jag besvarade. För övrigt är det väl de som anser kvinnor med ett frigjort leverne vara slampor som tenderar att skryta i denna tråd. "Töm och glöm", "trycka på" osv.

    Att jag tycker män som använder termer som "slampa" om kvinnor är omogna och outvecklade i sin människosyn, precis som pojkar är, är en åsikt som jag står för.

    Jag är faktiskt trygg i min självuppfattning som man. Jag har hunnit med en hel del i livet och har därför en stadig plattform att stå på. Jag är nöjd med såväl karleksliv, karriär som mina vänner.

    Vilken kunskap jag skulle kunna lyfta fram i detta sammanhang vet jag inte riktigt. Tråden visar med all önskvärd tydlighet att det finns vitt skilda åsikter om huruvida en frigjorda kvinna lever ett liv som ryms inom ramen för ens normer eller inte. Jag personligen tror på ett jämlikt samhälle där kvinnor och män bedöms på samma grunder. Gör du?
Svar på tråden Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?