Inlägg från: Anonym (bara en massa fördomar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bara en massa fördomar)

    Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?

    Anonym (Valfrihet) skrev 2017-02-18 23:46:00 följande:

    Fast det här är ju en av de få saker han faktiskt råkar ha rätt i, kanske den enda.

    Det de andra saknat är ju att de inte behövt investera i kvinnan för att hon skulle dela med sig av sin vagina, röv och mun.

    Han kommer ju att avkrävas investering för det hon gav dem gratis.

    Dessutom kan det mycket väl bli extra kasst, och det blir det ofta, han blir fast i en situation där han investerar utan att få något alls i längden av det hon villigt gav till en hord av män innan.


    Vad menar du med att ge gratis? Att hon inte prostituerar sig? Skulle det kännas bättre för dig om hon tidigare varit med många män, men krävt olika former av gentjänster för det?

    Tror ingen av dem jag träffat har brytt sig alls om min historia. Och nu är jag i ett stabilt och troget förhållande med bra sexliv.

    Jag kan förstå personliga preferenser om man inte har dubbelmoral, dvs. Att man inte dömer andra hårdare än sig själv. Men de flesta här verkar bara vara bittra småpojkar som egentligen är rädd för kvinnor och framförallt kvinnors sexualitet.
  • Anonym (bara en massa fördomar)
    Anonym (mono) skrev 2017-02-19 14:17:47 följande:

    De som är riktiga slampor, som legat runt väldigt mycket kommer aldrig vara populära.

    Det är både ofräscht och opålitligt med en sådan tjej.


    Jo, de är faktiskt rätt populära som partners. Av anledningar som nämnts här ovan. De Har stillat sin nyfikenhet och kan inte frestas längre = mer pålitliga än många oerfarna som i hemlighet fortfarande har sin nyfikenhet kvar.

    De är trygga i sin sexualitet och kan ta för sig på ett helt annat sätt. Jag har introducerat en del grejer för min pojkvän som han aldrig vetat tidigare, men nu inte kan vara utan, etc:)

    Drömmen om en kvinna som är helt asexuell tills hon träffar just Dig och då plötsligt mirakulöst har all sexuell kunskap som finns är inte helt realistisk.
  • Anonym (bara en massa fördomar)
    Anonym (Han) skrev 2017-02-19 14:59:20 följande:

    Bara slampor och kvinnor som säljer sex resonerar som du gör.

    Slampor är inte trygga i sin sexualitet, den fina tjejen vinner även där.

    Slampor har oftast psykiska problem som orsakar att de särar för främmande män.


    Varför tror du det? Det finns nog både sexuellt aktiva och sexuellt inaktiva som mår bra och som mår dåligt. Det finns de som har sexuella självskadebeteenden, men naturligtvis gäller det inte alla aktiva. Lika lite som att alla som äter mat utvecklar ätstörningar.

    Själv har min sexuella erfarenhet bara varit av godo, för mig och andra. Är som sagt i ett kärleksfullt och bra förhållande nu, och så gott som alla jag känner som haft stort sexliv förr är idag i seriösa förhållanden, de flesta med äktenskap och barn.

    Jag tror att du har en väldigt stereotypisk och ganska verklighetsfrånvänd syn på sexuellt aktiva kvinnor.

    Får jag fråga varför? Vad i dig gör det så svårt att acceptera sexuella kvinnor? Och varför ett så stort behov av att döma kvinnor hårdare än män? Det känns ju inte helt sunt, faktiskt
  • Anonym (bara en massa fördomar)
    Anonym (Han) skrev 2017-02-19 15:34:54 följande:

    Varför de flesta män i alla kulturer vill ha en fin tjej framför slampan är helt naturlig.

    En tjej som ligger runt har ofta bekräftelsebehov, i vissa fall så är det helt enkelt en dålig tjej som ligger runt för att hon vill det.

    En fin tjej har sex i en relation och ligger inte runt med främlingar.

    Slampor vill många män ligga med men jag tror ärligt talat att få vill ha en slampa som flickvän.

    Väljer de flesta män en slampa som blivit påsatt av en halvstads befolkning eller en fin tjej som är trygg i sig själv och håller på sig?

    Svaret är enkelt.


    Varför vill du inte svara på mina frågor? Har det med din egen osäkerhet att göra? Känns det läskigt med någon som har större sexuell erfarenhet än du?

    Nja, hade det varit så hade jag och många med mig varit singlar. Tror jag läste att en kvinna idag utslaget under sitt liv haft fler partners per år än vad en kvinna för ett sekel sedan hade under sin livstid. Ändå finns det gott om kvinnor idag som har stadiga förhållanden. Tycker snarare att jag träffar fler killar än tjejer som tycker att det är svårt att hitta någon.

    kvinnor som gillar sex är Sällan mindre kärleksfulla eller omtänksamma eller stabila än andra:) det vet vi av egna erfarenheter:)

    Slappna av och var inte så rädd!
  • Anonym (bara en massa fördomar)
    Anonym (Han) skrev 2017-02-19 16:09:50 följande:

    Du har mycket att lära Tim.

    Varför tycker du att jag är bitter? Ha ha, tycker att jag klarar mig väldigt fint.

    Har som sagt ingen ilska alls mot slampor, gillar att träffa på dem och gå matcher.

    Jag avråder dock att man ska bli tillsammans med en slampa.

    Du vet väl om att jag är en man Tim?, en man kan inte vara en slampa.

    Det är biologiska skillnader mellan en man och en kvinna.

    En man som kliver på många kvinnor kan visa på dåligt omdöme om han riskerar sådant som är verkligen viktigt.

    Min erfarenhet är tyvärr att många män med lite erfarenheter blir tillsammans med slampor medan män med lite rutin mer kan skilja på vad som är viktigt hos en flickvän, potentiellt framtida fru.


    Män kan inte vara slampor?:) de kan sätta på hur många de vill, medan en tjej inte kan det?:)

    Nu fattar jag att du är ett troll. Trodde du bara var en osäker, finnig oskuld som bara sett kvinnor på film. Men ditt påstående ovan visar att du bara är ute efter att provocera. Och några svar fick du, det gratulerar jag dig för.
  • Anonym (bara en massa fördomar)
    Anonym (Han) skrev 2017-02-19 16:27:31 följande:

    Jag ska ge dig ett riktigt svar till även om du kanske inte riktigt förstår.

    En man och en kvinna är inte lika och kommer aldrig att bli det.

    En man kan inte vara en "slampa" som en kvinnan kan vara det.

    Ok, det finns likheter i vissa fall, män som känner sig osäkra, söker bekräftelse och riskerar sitt äktenskap för väldigt lite.

    Detta beteende påminner om en slampa.

    En kvinna som du är den typiska slampan. Svårt att förstå grundläggande begrepp.

    Tror att din kille gillar att du blivit påsatt av okända män?

    En bra tjej är alltid mer eftertraktad än den billiga slampan, det är en lag.


    Vi har lite olika könsorgan, men vi kan använda dem på samma sätt;) och njuta lika mycket, och kvinnor lär sig ofta att njuta mer om hon har haft fler älskare, för man lär sig mer om både sig själv och andra. Det är jag tacksam över idag. Och jag har upplevt det ag vill, vilket också känns skönt. Nu vet jag allt jag behöver.

    Jag menar, de flesta kvinnor som bara haft en eller två älskare har alltid undringar, vilket är helt naturligt. Hur känns det med en större penis? Hur känns det med någon som får hårdare stånd? Han på gymmet, med starka muskler i rygg och rumpa, kan han pumpa starkare? Känns det annorlunda med någon som har bra kondition? Både oerfarna män och kvinnor undrar ju hur sex känns, och om ofta även om det kan kännad olika beroende på det ena eller andra. Jag tror att sådana är väsentligt mer benägna att vara otrogna!

    De som vet vad de tycker om behöver aldrig undra eller snegla på andra. De hittar vad de passar med och stannar. Inget på jorden skulle kunna få mig att vara otrogen mot min pojkvän. Har aldrig tänkt tanken på någon annan, för det finns ingen sådan nyfikenhet kvar i mig. Nu samlar jag alla mina erfarenheter på en person och kan ge honom helt andra upplevelser på det sättet. Och mig själv med:)

    Men nu ska jag iväg på släktmiddag, så du får leka med någon annan nu:)
Svar på tråden Skulle du kunna vara tillsammans med en slampa?