Inlägg från: Anonym (Intressant) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Intressant)

    Refertiliseringsoperation/återställning av sterilisering

    Många intressanta inlägg här. Gjorde också operation hos Henrik för ca 2 veckor sedan (reverserad dvs). Mycket skicklig och fantastisk klinik. Hur gjorde ni som varit på operation med testning av spermierna efteråt? Jag har vänt mig till mitt landsting för att beställa en fullständig fertilitetsutredning men får väldigt sura intryck härifrån troligen för att jag gjort operationen i Danmark.

  • Anonym (Intressant)
    Anonym (Barn längtan) skrev 2017-08-07 01:42:33 följande:

    Det är samma för oss! Min man gjorde sin op hos Henrik i februari i år å vi planerar att försöka nästa år. Men vi vet inte än om operationen har lyckats. Vi funderar på att beställa hem ett test från nätet.


    Har testat att göra det, dvs beställa hem ett test från Internet. När jag var nere hos Henrik så förklarade han att ett sådant inte funkar då man måste ha fler fakta. Jag har testat att vända mig till en urologisk mottagning för att göra ett fullständigt test. Får se om dom går med på det. I värsta fall kommer det väl kosta en del. Men om ni gjorde op i februari så borde ni kunna testa snarast. Man ska ha väntat i tre månader och det har ni ju gjort med råge.
  • Anonym (Intressant)
    Anonym (Barn längtan) skrev 2017-08-19 04:21:22 följande:

    Ja han ska kunna testas. Men vi har inte riktigt vetat vart vi kan vända oss och ändå vara "välkomna" vi sa först att vi bara kör på sen och blir det något så blir det någon. Men nu kommer vi ju inte börja försöka förens om ett tag och vi blev nyfikna nu på om det har lyckats. Vi får väll sätta oss ner å ringa runt lite och se om vi kan få hjälp någonstans.


    Ringde till en klinik som är kopplad till dr Wang. Det låg i Stockholm och dom kunde skriva en remiss på fullständig analys för 700 kr. Tyckte jag var ok kostnad. Kanske blir ett alternativ. Det var på fertilitetplus.se.
Svar på tråden Refertiliseringsoperation/återställning av sterilisering