• Birgitta02

    Har dom rätt att kräva mig på hela summan?

    Du betalar ju inte bara för håret utan för deras andra produkter, deras tid och en ev kund som kunnat få DIN tid. Däremot anser jag att 3500 kr är alldeles för mycket när de inte behövt använda något till dig. En tusenlapp hade varit rimligt. Ring ARN (Allmänna reklamationsnämnden) och fråga vad DE skulle tyckt vara rimligt. Deras rekommendationer behöver hårsalongen dock inte följa.

    Och ja, de har rätt att göra så här eftersom de faktiskt innan satt upp reglerna och du var väl införstådd med vad som gällde. Tyvärr.

  • Birgitta02
    Anonym (Hmmm...) skrev 2017-02-21 11:39:19 följande:
    OK. Om man blir magsjuk 24 timmar innan får man alltså skylla sig själv.
    Jag vet att sjukdom kan gälla att man inte behöver betala "straffavgiften". Det gäller hos tandläkare och sjukvård. (Har själv varit sjuk ett flertal gånger, och inte behövt betala nån avgift pga sent återbud).  Men huruvida det gäller hos frisör kan jag inte svara på. Dock handlar det lite om ens renommé. Blir man sjuk och INTE behöver betala nån avgift (fast man är sen med återbudet) så garanterar ju det att man som kund kommer tillbaka. Men i TSs exempel så skulle inte jag kommit tillbaka som kund dit. Faktiskt.
Svar på tråden Har dom rätt att kräva mig på hela summan?