Inlägg från: Anonym (tant agda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tant agda)

    Vad fan är det för fel på svenska folket??

    Anonym (förlåt mig för fan!) skrev 2017-02-23 02:25:45 följande:

    Alltså, jag är ju "nästan" svensk för fan. Har ett fint jobb med bra inkomst. Ja bott i Sverige i hela mitt liv. Gjort det alla svenskar tycker är "vettigt", utbildat mig mm.

    Men jag tål inte er nu efter 32 långa jävla år.

    Jag är alltså 32 år, bott i Sverige hela tiden (mina föräldrar är dock utlänningar), haft nästan bara svenska pojkvänner, många svenska vänner, svenska kollegor... Men jag klarar det inte mer! Ni är jävligt speciella!

    I relationer är ni labida, passivt aggressiva, fega, ynkliga och så jävla missnöjda hela tiden!

    I yrkeslivet är ni gnälliga, avundsjuka, missunnar andra förmåner mm,

    Som vänner är ni, till att börja med ganska osociala, snåla, stela, så jävla fyrkantiga och ja STELA..

    Blir så trött på er och ja, ni lever som djur. Ni är kalla, känslolösa, stela, "frusna" (ni ska hela tiden vara så lömska!!) och ni fattar inte ens detta själv?!??

    I förhållanden är ni alltid så fina och rara men ni vänder kappan efter vinden, opålitliga, illojala, gräsliga! Ni kan helt plötslig vilja lämna varandra! Varför separerar så jävla många svenskar från varandra?? Varför gör man det mer här än NÅGON ANNANSTANS i världen?? Varför !!

    Tänk på det??? Kom inte och säg att "ni är fria och lever ert liv till fullo och eftersträvar lycka och ni vill inte låsa er i ett liv ni är missnöjda med och ni till skillnad från andra vågar skilja er och vågar sätta er lycka framför att må dåligt i en relation"

    Bull jävla shit ! Svenskar är ju samtidigt ett väldigt ensamt folk! Studier visar att i Sverige finns fler singlar än i resten av världen ! Och självmordsstatistiken toppar fortfarande världslistan!!! Så vad fan håller ni på med era jävla miserabla fjant folk ??

    Ni är alltid så missnöjda, olyckliga!


     Så du är en "typisk svensk" då kan man tänka? Jag tror att det bara råkat slumpa sig så att du hamnat i kretsar där det är glest med trevligt folk. Hur många människor lär man känna under sin livstid? Vidga dina vyer fröken bitter.
  • Anonym (tant agda)
    Nomourn skrev 2017-02-24 09:45:21 följande:
    skojar ni eller?  Det är just detta som är fel med detta jävla PK-land. Censurera och "blockera" åsikter och känslor bara för att dem inte stämmer ihop med era eller vad ni tycker rätt? Seriöst sån jävla idioti. Jag tycker INTE ALLS att TS inlängg var rasistiskt, men även om det var en 100% glad och stolt rasse som ville skriva av sig på ett forum tycker jag det är tillåtet. Försök istället att argumentera EMOT dennes åsikter istället för att censura. Seriöst fuck that shit! PK-Sverige är förlorat. Hoppas ni libtards fattar det
    Svensken kan inte utsättas för rasism då vi inte är en minoritet så det är fritt fram att kalla oss what the fuck! Meningslöst att dra upp i näsan det TS skriver för hon vill ju bara provocera.
  • Anonym (tant agda)
    Anonym (förlåt mig för fan!) skrev 2017-02-24 12:57:13 följande:

    Jag vill inte provocera nån. Jag vill diskutera, bli klokare.

    Jag gillar era svar! Så fortsätt svara.

    Men kalla mig inte rasist! Man har rätt att kritisera utan att vara rasistisk. Och jag älskar Sverige! Men inte mentaliteten......


    Vad finns att diskutera? Vill du bli övertygad om att svennebanan är en hyvens figur eller vadå?
  • Anonym (tant agda)
    kvarnfot skrev 2017-02-24 13:23:15 följande:
    Där har du fel! Det handlar om folkgrupp eller etnicitet, inte hur stor eller liten grupp man hetsar mot.
    Nej jag har inte fel.
  • Anonym (tant agda)
    Anonym (Vem vet?) skrev 2017-02-24 13:24:39 följande:

    Jag är 100% svensk och håller med om att en stor del av befolkningen, har de tendenser som TS beskriver. 


    Tror att du var inne på något där TS om vädret. För om du träffar svenskar som är utomlands så är de inte alls stela och svåra att ta kontakt med. Då börjar helt plötsligt okända människor att prata och umgås med en.


    Jag påstår inte att jag är annorlunda än TS beskrivning, är ju som sagt själv svensk. Kanske jag inte har alla de negativa saker som TS beskrev, och hen är nog medveten om att det är generaliseringar. Men jag tror att alla människor har vissa förutfattade meningar om andra etniciteter. Det innebär inte att man tror att exakt alla är så, utan att vissa grundläggande faktorer ofta finns gemensamt. Kanske är det kulturen eller vädret. Tycker att det är rätt intressant diskussion och tar inte alls illa upp trots att jag själv är rätt osocial och introvert, och borde känna mig träffad.

    Men det måste vara svårt att generalisera om just den svenska etniciteten då det finns så många människor som har olika bakgrunder. Kanske är det kulturen och vädret som påverkar en stor del av befolkningen. Jag har faktiskt ingen aning om ifall det är någon större skillnad mellan de nordiska länderna, eller om de har liknande mentalitet som oss.


    Så du känner "en stor del av befolkningen"? Jag är 60+ och har haft många olika jobb och bott på flera olika platser men de människor jag mött i mitt liv är ju trots allt endast en ytterst liten del av vår befolkning. Jag skulle inte kunna uttala mig tvärsäkert om hur "svensken" är utifrån mitt liv. Ett vet jag i alla fall och det är att jag vill inte bo någon annanstans i världen utan HÄR där jag bor i vårt vackra land med den underbara naturen. Jag bor i Mellansverige och är har vi fyra TYDLIGA årstider att njuta av.
  • Anonym (tant agda)
    kvarnfot skrev 2017-02-24 13:34:10 följande:
    Säger du det....

    Rasism definieras i allmänhet som system av föreställningar, tro och förfaranden som baseras på en världsbild eller ideologi där människan anses kunna delas upp i raser.

    Var står det att det har med antal att göra????
    Jo men nu är det så att när en invandrare kallar t ex mig för IDIOT så är inte det rasism för om jag säger det så skrattar folk ihjäl sig. Däremot om jag kallar en invandrare för.......ja jag vill inte ens skriva det men det där ordet som börjar på I som jag nämnde tidigare så är det rasism så det skriker om det! As simple as that och om du inte märkt det så har du sovit. Dags att vakna.
  • Anonym (tant agda)
    Anonym (Vem vet?) skrev 2017-02-24 14:10:36 följande:

    Det finns såklart skillnader på vart man bor i Sverige. Om man bor i Stockholm så kanske det inte är så många som hälsar på okända människor. Däremot brukar det vara annorlunda om man bor ute på landet där det är betydligt vanligare att man hälsar på de flesta som går förbi.


    Om man däremot skulle börja heja på okända på bussen eller i affären, skulle man säkerligen bli betraktad som knepig. 

    Nej, jag känner inte en stor del av befolkningen men jag är 45 år och har både arbetat, studerat och bott på många olika ställen i Sverige. Jag håller inte med Ts om att vi skulle vara sämre i relationer för det vet jag inget om. Däremot är det stor igenkänning i att det är svårt att komma nära svenskar i jämförelse med folk från utlandet. Har även hört många andra nämna att det är otroligt svårt att få nya vänner, särskilt efter man förlorat en del efter småbarnstiden, eller om man bara vuxit ifrån varandra.


    Men har vi inte alla en syn på hur vissa är? Om man nämner t.ex. Fransk så tänker säkert många lite stroppiga. Det är väl det som kallas fördomar? Jag har hört många utländska nämna det som TS skriver om svenskar. Det betyder inte att alla är så , men kanske tillräckligt många för att skapa en fördom?


    Jo men nu skrev du att du höll med TS om hur "en stor del av befolkningen" i vårt land är!
Svar på tråden Vad fan är det för fel på svenska folket??