Inlägg från: Anonym (Tröttsamt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tröttsamt)

    Min dotter är tjock :(

    Min dotter är likadan. Nu är hon 13år. 167cm lång och 73kg. Inte fetma men nästan. Nu berättar hon att hon ätit i smyg sedan hon var typ 6...

  • Anonym (Tröttsamt)
    Mor till Ella skrev 2017-03-06 07:04:23 följande:

    Min dotter gick upp 12 kg på 6 mån. Nu har vi lämnat blodprover 3 ggr och hennes sköldkörtelhormon är förhöjda. Så nu väntar vi på tid till barnmedicin.

    Jag vet att min dotter smygäter. Vi kan inte ha något hemma ex, glass,strössel,kakor,chips eller godis. Då äter hon upp allt. Nu har jag börjat komma på henne att hon tar smör,strösocker,havregryn och mosar ihopa och äter. Hon är helt beroende av socker.

    Hon äter även sylt, ketchup, honung,strösocker, remouladsås, rostadlök. Detta är något av det jag har kommit på henne äta. Vi försöker att ha koll så att hon inte är i köket själv men det är inte lätt.

    Vi skriver också matdagbok men det blir ju inte rätt när hon äter annat.


    Precis samma här. Det spelar ingen roll hur vi gör, hon hittar kcal att stoppa i sig. Vi har gett upp tjatet. Hon följer med oss och tränar och sedan spelar hon fotboll. Vi avstår onyttigheter men mer kan vi inte göra. Tjatar vi hjälper det inte henne eller oss. 13åring går inte att styra 24h dygnet.
Svar på tråden Min dotter är tjock :(