Inlägg från: Anonym (Skit i läkaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skit i läkaren)

    Min dotter är tjock :(

    Anonym (Vanmakt) skrev 2017-03-06 00:13:31 följande:

    Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
    Min dotter har fetma enligt alla tabeller som finns. Men hon äter rätt. Hon rör på sig och vi gör allt och lite till som de sagt på överviktsteamet. Nu hade hon gått upp 2 kilo till sa läkaren och jag kände bara hur orken rämnade.
    Hon är snart 8 men äter som ett barn som är 5 för att de säger att hon måste hålla vikten. Hon rör sig mycket och gärna. Älskar kål, grönsallad, gurka osv. Hon tar bara en portion/måltid precis som de visat på pappret. Hon äter aldrig socker, inte ens lördagsgodis nu. Inte chips. Inget onyttigt. Men ändå går hon upp i vikt. har någon varit med om detta?
    Läste på 1177 om att det kan vara tecken på andra sjukdomar även om det är mycket ovanligt, någon som hört vilka? De vill inte ens ta ett blodprov. Nu har vi varit där sedan hon var 5 år och de säger att hon inte får gå upp. Men allt vi kämpat för funkar ju inte!
    Jag är inte sån som inte ser att min dotter har problem, som göder i smyg och står och kliar mig i huvudet. Vi ger inte McDonalds eller annan skräpmat. Bara vanlig nyttig mat. 


    TS kom igen nu ! Du vet ju av hela ditt hjärta att det inte är kosten som är felet. Lita inte blint på läkare det finns så många dåliga. Lita på dig själv , läs på träffa nya doktorer. Testa lchf, fan skriv ett påhittat intyg, var inte så pk gör det som krävs för att hjälpa henne hon har säkerligen nån sjukdom.
    Kämpa på tro på dig själv du känner ditt barn bäst ! Lycka till
Svar på tråden Min dotter är tjock :(