Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez
    klyban skrev 2017-08-29 12:46:30 följande:

    Vilken smakinriktning tog du på kalkonen?'
    Gjort kyckling många ggr, och brukar bli ketchup/BBQ-sås, cola eller rubb och glaze senare i tillagningen.


    Örtkryddor, vitlök, lök och salt samt kryddblandningar. Det var dottern som lagade maten.
  • Nandez
    klyban skrev 2017-09-01 19:25:56 följande:
    Låter mycket gott, men inte så traditionellt för pulled Flört
    Men det måste det inte vara.
    Ja, det var jättegottGlad, som sagt det var dotterns kryddning.
  • Nandez
    klyban skrev 2017-09-03 13:25:39 följande:

    Funderar på den idag, älskar pizza.
    Men är lat idag och köper den istället för göra den själv.


     


    Igår blev det poke, ungsbakad örtlax och sen äppelbröd och annanaspaj med glass.
    Fråga mig inte varför det blev två efterrätter i en, tyckte själv det var rätt udda.
    Men bägge var goda, så ingen idé klaga mer Flört


    Det lät gott
Svar på tråden Dagens lunch