Domesticgoddess skrev 2017-03-15 15:41:01 följande:
Plock är alltid trevligt! Ett alternativ är att servera det på tallrik så att du så att säga har koll på intaget.
Knäckesticks med saffransgravad torsk el lax, fina snapsglas med matjessill panna cotta, liten skiva baguette med rillette på anka och en cornichon samt äggskal fyllda med ägg,- & räkröra plus kuvertbröd är vad jag ska servera till påskförrätt (också ute i god tid!). Känns festligt och gott utan att förstöra aptiten inför huvudrätten.
Carambolans förslag på pavlova med citroncurd till efterrätt var klockrent, det tänker jag sno rakt av!
Vi blir bara 5-6 personer så jag kommer nog ha hyfsad koll ändå.

Men att lägga upp i potionsförpackningar var en riktigt bra idé, då tar inte folk för mycket.
Carambolan skrev 2017-03-15 15:36:36 följande:
Lite påskbufféinspirerade snittar kanske känns lättare än en hel minibuffé? Kanske krustader eller små toasts med laxröra eller sillsallad.
Tack för tipset! ?? Det blir i alla fall pavlova med lemoncurd till efterrätt som du föreslog. Jag har aldrig gjort det förut så jag tänkte testbaka det i helgen.