Inlägg från: Anonym (Za) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Za)

    Gift vid första ögonkastet

    "Experterna" är ju lika hemska i år. Sanningen är att det är ett mycket litet urval dom har att välja på och sen sätter dom ihop 3 par för att det ska bli 3 par.

    Flera är ju olämpliga som både Eva och snickaren förra året som borde ha gått i terapi i 3 år först.

    Skåningen med mössa verkar jättenervös och stirrig, förstår inte hur man kan lita på honom men så verkar hans match vara väldigt blåst och oseriös inför ALLT i livet. 30 men beter sig som 15 (ser ut som 36)

    Den blonda och norrlänningen med blå ögon; såg ut som perfect match först tills det visade sig att hon har någon anknytningsstörning som gör att hon stöter bort alla som är vänliga och trygga. Han fattar inte hur snygg och trevlig han är. Han ska vara som han är och inte ändra nånting men bara tycka att han är värd respons för att fortsätta ge.

    Lars-Åke "Babsan" och Snygg-pinglan: Vilken hemsk match! Hon ser sjukt bra ut och är jättehärlig, så elakt att para ihop henne med Lars-Åke som är någon äcklig, sadistisk, pervers gubbsjuk typ. Han är ju riktigt ful. Ser verkligen ut och för sig exakt som "Babsan", kom ut ur garderoben ffs!

    Om han var den enda i hennes ålder borde experterna ha erkänt det "vi kan inte matcha dig för det finns bara en att välja på och meningen är ju att vi ska vara 'experter' som ger dig en skräddarsydd match..."

  • Anonym (Za)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-11 16:00:38 följande:

    Louise har ingen anknytningsstörning utan är bara som vilken tjej som helst. De säger att de vill ha en snäll kille men när denna snälle kille väl presenteras är de helt ointresserade. Likt de flesta andra kvinnor vill Louise ha en framåt, initiativrik och humoristisk man med hög social status.

    Enda möjligheten att klara sig som snäll kille är genom att antingen vara extremt snygg eller rik. Mikael är inte något av detta.


    Vilken bs. Snäll är ett så fjantigt begrepp. Jag har alltid varit attraherad av snälla killar. Hur fan får du det till att snälla människor måste ha dålig humor och låg karisma? Eller att humor och karisma betyder att man är ond?

    Suck. Det där är något fula/tråkiga killar skyller på.

    Om det är något som är attraktivt så är det ett gott hjärta men både män och kvinnor attraheras av att den andra har ett självförtroende och kan sätta gränser.

    Man är inte för snäll om man inte har några krav och låter sig trampas på, man är dum mot sig själv och signalerar att man är värdelös.
  • Anonym (Za)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-11 16:23:40 följande:

    Du borde veta vad som avses med en snäll kille. Mikael är denna snälle man personifierad.

    Nej, det går inte att vara rolig om du är riktigt snäll eftersom bra humor är på gränsen. Det rimmar helt enkelt illa med att inte göra en fluga förnär. Tar du plats och skämtar så kommer för eller senare någon att bli sårad.

    Säg inte att ni vill ha snälla killar när ni inte vill ha det. Louise får skylla sig själv. Hon fick det hon bad om.


    Konstigt. Jag är tillsammans med en man som är ännu snällare än Mikael. Han får mig också skratta varje dag (och jag honom) Pappa brukar påpeka att han är så glad att vi hittat varandra, att det är härligt att se ett par skratta så mycket ihop och vara så gulliga mot varandra.

    Jättekonstig inställning du har. Humor är jätteviktigt för mig men har aldrig tyckt att elaka människor är roliga. Det är inte som att jag skrattar åt Katrin Zytomierska och Magnus Betnér. Tycker synd om dig som tror att du måste välja mellan människor som antingen är humor- eller hjärtlösa :/
  • Anonym (Za)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-11 16:34:10 följande:

    Denna mening avslöjar dig.

    Nej, det var aldrig något perfect match, snarare tvärtom. Har man kunskap i ämnet räcker det med några sekunder med Mikael för att inse att han är fullständigt ointressant för gemene tjej.


    "Denna mening avslöjade dig", "har man kunskap i ämnet". Haha, vad gör dig till expert? Själv har jag nästan aldrig varit singel som vuxen så jag vet iallafall hur man träffar någon ;)

    Louises kompis tyckte att han var atrraktiv. Jag tycker att han är snygg men inte min typ. Hon är väl själv inte alla killars förstahands val :/

    Det var det jag menade, att dom såg ut att vara på samma nivå.

    Vad har du för erfarenhet som gör dig till en så överlägsen expert? Ska bli underhållande att läsa om. Du kanske borde söka som "expert" till nästa omgång ;)
  • Anonym (Za)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-11 20:41:53 följande:

    Det avslöjar att hon inte analyserar rationellt baserat på fakta, utan känslomässigt efter förhoppningar.


    Du snackar om dig själv. Inget du skrivit hittills är rationellt eller baserat på fakta, du är bara jävligt dryg och otrevlig. Har du lika stor framgång hos tjejerna som killarna i programmet?
  • Anonym (Za)
    Anonym (Bea) skrev 2017-04-11 21:23:23 följande:

    Har sett gårdagens avsnitt nu och det enda par jag känner kan ha en chans är Magnus och Sofia.

    Mikael tycker jag är jättefin men hans fru, vad hon nu hette... nej.

    Elizabeth är cool men Mats lämnar mer att önska.


    Exakt. Jag tycker också att Mikael är jättefin. Tror som du mest på Magnus och Sofia.

    Elizabeth är verkligen cool medans Lars-Åke "Babsan" får mig att tänka på den sjuke i När lammen tystnar som syr kläder av människohud.

    Jag kan inte se att någon kvinna skulle kunna bli attraherad av honom.
  • Anonym (Za)
    pyssel skrev 2017-04-12 12:03:01 följande:

    Jag ger dig 10 poäng för den analysen!


    Tack :*
  • Anonym (Za)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-12 11:29:08 följande:

    Din person är irrelevant i sammanhanget. Det finns forskning. Och den bekräftar att de snälla pojkarna inte får kyssa de vackra flickorna.

    Vi har nu även i programserien sett gång efter annan hur de snälla pojkarna ratats. Först var det Bert, sedan var det Pär och Andreas och i årets upplaga är det Mikael.

    De män i serien som vågat ta plats och även visat osympatiska drag har däremot relativt lätt fått sina kvinnor på kroken. Se exempelvis Edvin och Mathias. Inte överraskande går det även betydligt bättre för Mats och Magnus än Mikael.

    De kvinnor som nekar till kvinnors generella ointresse för snälla män och att kvinnorna faller för män som visar narcissistiska drag blundar helt enkelt för verkligheten och forskningsläget.


    Ojojoj, härskartekniker och blaj. Patetiskt att du försöker hävda dig i en liten tråd på familjeliv om ett tv-program.

    Du måste ha hoppat av skolan innan gymnasiet för redan där lär man sig att skilja mellan egna värderingar/erfarenheter och "fakta". Vidare att man källhänvisar till en källa som tål kritisl granskning (inte en blogg, tvivelaktig hemsida eller typ en enda studie.) Det finns massa olika studier med motsatta resultat, om du hade den minsta bildning skulle du veta det. Du kan inte bara komma och såga alla andras åsikter och påstå att dina egna värderingar och åsikter är "fakta" och att säga "det finns forskning på det" som om den meningen skulle ha någon tyngd.

    Nu kommer jag inte svara dig mer i tråden du är en töntig liten tomte utan relevans. Du kan ju översätta det till att jag tycker du är för snäll :)
  • Anonym (Za)
    Anonym (Labit) skrev 2017-04-12 15:24:51 följande:

    Magnus:

    Pajas, instabil.

    Sofia:

    Pajas, omogen.

    Hon verkar inte va typen som blir kär om det inte är en "hunk" och ärligt talat verkar han behöva läggas på psyket. Blir inget.

    Louise:

    Tråkig, kall.

    Mikael:

    Snygg, mogen.

    Kommer aldrig och bli något och det är helt Louise fel.

    Elisabeth:

    Snygg, fräsch, rolig, ungdomlig.

    Mats ("Babsan", haha!)

    Håller med om gay vibbarna. Han har inget att erbjuda en kvinna. Blir inget.

    Hur kan dessa så kallade experter bli anlitade år efter år

    ???????? ?? ???


    Fattar inte det heller. Dom verkar ha missat att 100% av deras matchningar visat sig vara fel och är ändå lika entusiastiska och fulla av självförtroende denna omgång.

    Babsan ja. Mats skriker om det, inte undra på att han är negativ mot Elisabeth, han bara låtsas vara straight och överdriver jättemycket för att övertyga, han vill inte ha en relation med en kvinna, han vill att det ska se ut som att han har det.

  • Anonym (Za)

    Minnie; Tack för att du varit trådens Voice of reason i debatten med foliehatten "anonym".

    Efter att ha sett sista avsnittet tror jag inte att Louise har något emot Mikael utan att hon har något emot att bli kär och framförallt att vara föremål för kärlek.
    Det har jag trott hela tiden men det blev uppenbart nu. Hon insåg det i samtalet med psykologen, just det är det som behöver klicka för personer med undvikande anknytning. Dom tror att dom bara kan bli attraherade när det är olycklig kärlek och någon som ger negativa vibbar och dom tror att dom blir avtända av intresse (detta gäller både män och kvinnor med undvikande anknytning) men om dom får se sina försvar och inser vad det handlar om kan dom upptäcka att dom i själva verket kan bli mycket kära i just en sån som SER dom, det är bara obehagligt och läskigt och dom kommer få uppleva många bergochdalbanor och svackor när dom inte känner något alls, tom äckel/kyla i BÖRJAN av relationen tills deras inre verkligen förstått att dom kan lita på den andra personen, när dom lärt sig ta emot kärlek och stanna (inte låsa in sig)
    Det syntes på Louise, hur hon rodnade och hela tiden tog på honom efter samtalet, hon började öppna sig och mjukna.
    Hittills har hon nog tänkt att det var fel på Mikael, att han inte var hennes typ. Nu har hon insett att det är hon själv som stängt av som ett försvar.
    Förmodligen därför hon varit singel så mycket.

    Vem skrev att Magnus var en snäll kille med attityd och att det skulle vara attraktivt? Ingen vettig tjej skulle bli attraherad av honom, han är jättebarnslig och omogen, det är absolut inte attraktivt att han nervöst försöker skoja hela tiden, det ger inget stabilt eller tryggt intryck utan visar att han inte är vuxen.
    Han skäms för sitt utseende och har mössa på sig hela tiden som nån 13-årig kille på högstadiet, han svär och pratar som en ung pojke utan bildning, han kan inte föra sig, han är rädd för vanliga saker som att plocka upp hundbajs med en påse, det är väl ingen som tycker det är kul men just att kunna göra saker som inte är så kul (men nödvändiga) är helt normalt för en vuxen person och borde inte vara något man kan med att tjafsa om.
    Labil. 
    Sofia är ganska mycket på samma nivå, men jag tror att hon kommer tycka att han är för tramsig. Dock tror jag att en mognare kille skulle tycka att HON är för tramsig och omogen.

Svar på tråden Gift vid första ögonkastet